Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T3 nezaman gelir

spompas

Öne çıkan mesajlar

abartmayalım
30 seneye turkiyede :P[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lixad, 12 Aralık 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
Şu an T3 kullanıyorum noldu :)

(şaka yapmıyorum)

Türkiye hatlarında daha t3 bir çeşit fiberobtik kabloları bile yokken nasıl kullanıyorsun ki ?

Türkiye'de degilsen bilemem ama.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love..
Satılık Yepyeni Wow
| Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lixad, 12 Aralık 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
Şu an T3 kullanıyorum noldu :)

(şaka yapmıyorum)

Türkiye'deysen nasıl kullanıyorsun?
Değilsen artistlik yapmanın anlamı nedir?[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

@nuke; guzeldi =)

T3'e daha var.. bu her zaman boyle oldu yane net dunyada varken bizde yoktu, dsl e gectigi zaman dunya bizde 56k vardi flaan fisman gelir elbet ama yakin zaman olayini unutalim.. =)

2199 -> t3 gelis tarihi =P[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiyede TTNet omurgasindan cikan toplam 15 adet OC12, 5 adet OC48 international network line vardir.

Kurumsal olarak T1 satisi yaptiklarini duymustum ancak T3 pek yaygin degil. Genellikle universitelerde, Tier-3 ISP'lerde ve datacenterlarda kullanilan turden bir baglanti. Benim calistigim firmalardan birinin baglantisi tam emin olmamakla beraber T3 ile bagliydi TTNet'e yanilmiyorsam.[signature][hline]Magtheridon : Lith - Level 8 Undead Priest [GrimSoul Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...