SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 mike be abi mike.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 34 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Abi yok bi simulasyon yapılsın izleyelim. Ben merak ettim bu maçın sonucunu. Ama Bruce'u tek geçerim. Not: Bruce Lee'nin filmlerinde bazı sahnelerde yumruk ve tekmeleri aşırı hızlı olduğundan ancak yavaş çekimde görülebiliyormuş. Bu gibi sahneleri filme yavaş çekim olarak kaydetmişler. ;)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 number oneda cıkan mikeı koyarsanız bruce alır tabide zamanında adam neymis abi bi muammed ali bi tyson ruzgar gibi adamlar ben bole agır siklet gormedim zaten o yuzden ikiside efsane simdikiler halt etmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ya Bikere Mikela Bruce U Hız Konusunda Kıyaslamayın Bile..Lütfen...Bruce Tabikide Çok Daha Hızlıdır...Bi Aralar Hız Konusunda Araştırma Yapmıstım Ordan Biliyorum..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 beni de tyson demeye iten bir şey de dediğiniz gibi leeyi hiç gerçekte görmemiz hep filmlerde görüyoduk.mike tysonın etiennle yaptığı bir maç var etiennei knockout ederken yaptığı bir hareket var tysonın ne kadar hızlı olduğunu gösteriyor yani sanıldığı gibi yavaş falan değil tyson.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben 6 yaşımdayken(1989) tyson-bruno maçı izlemiştim. çoğunuz tyson'ın en iyi zamanında izlememiştir.ufakmışsınızdır.izleyenlerde bruce demez zaten.hız olayına gelince.hız cüsseye bakmaz.cüsseye bakacak olsaydı en iyi döğüşcüler 1.60 50kilo olurdu.herkesi döverdi. tysonda hız+güç yine iddia ediyorum bruce lee mike tyson'a yumruk, tekme, kafa vs. hiçbişeyi ile darbe vuramaz.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bruce lee mike'ı tek hamlede indirir fistancığım chi diye bişi var en azından unleash filmindeki jet li nin bir aygırı tek hamlede öldürmesini bilenler bilir evet çok uç noktalardan örnek veriyorum :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 12 Aralık 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mike Tyson lee nin dikkatsiz bi anına getiripte burnunun göbeğine bi kapatırsa lee poster olur duvarlara...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 tyson bruce'a bole yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ufc izleyin, bak bu iyi bir fikir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu adam bu adamı dövecek ha?bi gidin ya...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hehe kaptan fistan +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 öyle deme fistan iki sene daha yaşasaydı her yeri çelik olacaktı mermi işlemeyecekti o derece yani :)[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 koskoca bruce'u o adam yaptınız ya helal :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 12 Aralık 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya fistan, önceki postumu okursan fikrimi yazdım lakin şöyle bir şey de yok değil, dövüş sporlarıyla amatör de olsa ilgilendin mi hiç hayatında bilmiyorum ama (izleyerek değil, yaparak), cüsse,kilo,güç gibi şeylerin HER ZAMAN sonucu direk etkileyen özellikler olmadığını söylemem lazım. ben bruce yener demiyorum, benim gözümde bruce böle hayal, efsane,fantastik adam gibi bişi, mike ise daha "gerçek" bir karakter. bence bizim dolmuşçu abiler hepsini döver ayrıca.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 dövüs olarak film ve televizyonda yayinlanan birkac box karsilasmasi izlediniz sanirim bunlar disinda hic gercek dovus izleyeniniz oldu mu? bruce-mike= siklet olarak boyle bir dovus olmaz. olur ise de 2 sininde stili ayakta dovusmek üstüne ve güresmek bjj ve grappling bilgileri olmadigindan oturu kiyaslama yapar isek bruce un bu dovusten galip gelme sansi bir boganin ördek tarafindan öldürülme sansi kadar. karate nin hicbir esprisi yok , mike ise boksöre göre son derece hizli ve bir o kadar da güclüdür. gencken ki calismalarinin ve maclarinin video goruntulerini cektim son derece basarili ve dikkati ceken nokta mike okadar sert vuruyor ki daha macin basinda tek yumrukta rakibini hastanelik ediyor. mma (mixed martial arts)klasmaninda karate nin bir basarisi yok. boks güres ve bjj ( brasilian jiu jitsu) bilgisine sahip dovusculer agir basarlar. bruce un cok hizli olup mike in ona vuramama gibi bir ihtimali söz konusu da degil. acikcasi 40 gb video izledim ( ~400 dövüsten fazla ) hiçbirinde de öyle çekirge gibi hoplayip ziplayip rakibinden 1 yumruk bile almadan dovusu bitiren gormedim. merak edenler olur ise p2p programlarindan ufc , k1 , pride anahtar kelimeleri ile bu videolardan cekebilirler.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 öncelikle çok saçma bu be! daha sonrasında ise ben de bulaşıyorum saçmalığa ve şunu yazıyorum. ilk vuran alır ve ilk vuran %65 Bruce Lee olur ve hatta ilk vuran Bruce Lee olursa Mike Tyson 90kg'lık gövdesi ile kadrajın dışına çıkabilir.. Bruce Lee "jeet kun do" tekiğini geliştirmiştir. Bunun içerisinde yumruklarda boks (yani boks bilir bruce lee) wing tsun(değinizcez sonra), muay thai ve kali bulunur. Tekmelerde ise muay thai, savate ve karate teknikleri, bloklama da wing tsun, muay thai, kali, jiu jitsu ve silat bulunur. Kısaca Bruce Lee konvansiyonel 57kg'lık atom bombasıdır. Tyson büyük ihtimalle Bruce lee'ye sağlam bir yumruk vuramaz. Keza Bruce hızlıdır. Wing Tsun'da saniyede 5-10 yumruk atılabilir. ki bruce büyük ihtimalle bundan fazla atar. Ayrıca Wing Tsun'da guard olayı katı durmak değil su gibi (ve yin yang gibi) akıcıdır. Yani gelen yumruk yönelndirilir ve guardı düşen rakibe zincir yumruk ile dalınır. Ayrıca Muay Thai gibi sporlarda yenilen yumruğun etkisini düşürmek için nefes antrenmanları yapılır. burada tyson'ın ayaklarının dezavantaj olduğunun da belirtilmesi gerek. Bu sporlarda ayağa darbe geçerli iken bokta değildir ve boksörler ayakları ile darbe vurmayı bilmezler. Bunları bütün UFC ve Pride turnuvalarında görebilirsiniz. Boks ve uzak doğu sporları temsilcileri kapışacak olursa paranızı uzakdoğu sporu yapan adama yatırmanız akıllıca olacaktır. Sürat falan demişler de Bruce Lee'nin Brasilian Jiu jitsu bildiğini hesaba katmamışlar sanırım. Bu teknikte sorun çıkaran adam yere indirilir, hızlıca dövülür ve dövüş devam etmesin diye kolu falan çıkartılır. Sonuçta dövüş fazla uzun sürmez. Eskilere bakalım.. böyle bir dövüş olmuş mu? Evet, olmaz mı? copy/paste Bir diğer olay, Kuzey Çin Kiangsi Eyaletinden boksör olan Kam Shan Mao ile yaptığı düello dövüşü. Fatshan'a gelerek dövüş sanatının ne kadar üstün olduğunu vurgulayan Kam, Ching Wu Spor Okulunun hocaları ile müsabaka yapmak istedi. Onun bu teklifini kabul etmeyen hocalar, onu Fatshan tiyatrosunda yapılacak olan turnuvada ünlü Yip Man ile dövüşebileceğini söyledi. İlk anda bir yabancı ile halka açık bir turnuvada dövüşmek istemeyen Yip Man, daha sonra ünlü doktor Lee Kwong Hoi'nin ısrarı üzerine dövüşmeye karar verdi. Turnuva günü seyirciler tiyatro salonuna akın ettiler. Herkesi şaşırtan olay ise maçın başlamasının ilk dakikası içinde Kam'ın devrilmesi oldu. Devrilen Kam, hakem Tam Sheung Chinin ilanı ile mağlup edildi. Müthiş bir dövüş beklerken ilk dakikada biten dövüşe kızan seyircileri sakinleştirmek ancak organizatörün başka dövüşçüler çıkararak gösteriler yaptırması ile mümkün oldu. oranlar bence yukarıda belirttiğim gibidir ve sebeplari bunlardır. Aslında çok saçma olmasına rağmen Discovery'de -veya National'da Timsah vs. Köpekbalığı gibi belgeseller gibi düşünüp öyle yaptım karşılatırmayı..[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 12 Aralık 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 tamamen(TAMAMEN, UFC falan değil TAMAMEN) kuralsız bir dövüşte her şey olabilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 herşeyden önce chi diye bir kuvvetin var olduğuna inanırsak ki ben inanıyorum mike'in yumrukları gazel olur :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ben Hala Bruceın Mike Dan Yuruk Yiyeceğine İnanmıyorum...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 tyson dünya ağır siklet boks şampiyonu diyoruz siz diyosunuz bruce lee ye vuramaz... hiç boks izlemediniz heralde? bu adam mili saniyede gardını alıp mili saniyede yumrugunu cıkarabilen adam. bruce lee saniyede 38 yumruk vursa ne olacak tyson a? tyson mili saniyede çıkardıgı tek yumruk ton bazında ölçülüyor.57 kilo bi adamı bu yumruk komaya sokar.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bir ara forumda gandalf mı döver terminatör mü öper tartışması vardı, sam terminatör minigun ile gandalfı kevgire çevirir diye tutturmuşken, bone de, gandalf büyüyü çakar diyordu. bu tartışma da ona döndü, tamamen gayrıciddi ve gerçekçi olmayan mevzuyu, ciddi bir şekilde, bir de düzgün bir tartışma platformu olmadan neticeye bağlamaya çalışıyoruz ehhe. tamamen geyik bir şey bence. hani gerçekten bu konuda bilgisi birikimi ve analiz yeteneği olan adamlar belki akademik bir çalışma ile tahminsel bir oran çıkartabilirler bu maçın sonucu ile ilgili, ama böyle hiç bir anlamı yok yani. bence bizim dolmuşçu kamil amca döver, kesin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaşım ben sabahın 5 inde ilkokula gitmezken kalkar izlerdim mike tyson'ın maçlarını.hatta kaptırır havaya yumruk sallardım tv ye bakarken.babam napıyon lan derdi.sabahın 5 inde yatagın içinden izlerdim.saat kurardım.anaokulundayım o zamanlar.hiç unutmam bi gün mike tyson-bruno ağır siklet ünvan maçı vardı.o bitti heman başlamıştı.savunmayayım mı şimdi adamı...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Fistan, 12 Aralık 2005 01:27 tarihinde demiş ki: tyson dünya ağır siklet boks şampiyonu diyoruz siz diyosunuz bruce lee ye vuramaz... hiç boks izlemediniz heralde? bu adam mili saniyede gardını alıp mili saniyede yumrugunu cıkarabilen adam. bruce lee saniyede 38 yumruk vursa ne olacak tyson a? tyson mili saniyede çıkardıgı tek yumruk ton bazında ölçülüyor.57 kilo bi adamı bu yumruk komaya sokar. Ya Kendin diosun Saniyede 30 Küsür Yumruk Ata Bilen Bi Adam Yumruk Yermi Ya...Ayırcıa Boks Maçı İzledim Ve Sadece Kol Mesafesine Bağlı O Vurma Hızı...Ve Düz Bir Şekilde...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: dasaaa, 12 Aralık 2005 01:22 tarihinde demiş ki: Sürat falan demişler de Bruce Lee'nin Brasilian Jiu jitsu bildiğini hesaba katmamışlar sanırım. Bu teknikte sorun çıkaran adam yere indirilir, hızlıca dövülür ve dövüş devam etmesin diye kolu falan çıkartılır. Sonuçta dövüş fazla uzun sürmez. söyle bir olay var brasilian jiu jitsu dan bu konuda daha iyi olan teknik gracie jiu jitsu ve bu konuda en basarili dovuscu suan da dovusmekte olan royce gracie nin dovs-us stili bu dovuse yerde devam edip rakibi bir sekilde kitleyip armbar knee bar veya arkadan kafa kapmalar ile rakibi egale eder. bjj ise gerek yerde gerek ayakta dovusun bir karisimi sayilir. aslinda yer dovusu grappling oluyor genel anlamda. yere dusurmelerde bjj bilenlerden daha basrili olanlar gurescilerdir. hele hele cusse olarak kiyasladigimizda bruce un yerde pek avantaji olmayacak zira kollari mike i kavrayabilecek kadar uzun degil ve armbar yapacak kadar kuvvetli degil. mike a benzeyen kevin randleman var mesela suan da dovusmekte. dovus stili wrestling. ona pek cok kere bjj ile giristiler ama adamin boynu ve omuzlar ile pazular okadar kalin ki basaramadilar. mike in vucut ona epey benziyor. bruce coal uno ya benziyor mesela coal uno ile kevin randleman in videolari cekin p2p lerden gorun :)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar