LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arkadaslar moradondayken bi anda dc oldu(lag yoktu), hesabıma girmeye calıstıgımda hala aktif diyo disconnect diyorum bişey yapmıyo... bilginiz warsa aydınlatın bi zahmet...[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Durmadan ok e bas düzelmesse bi sonraki server restartından sonra girebilirsin.[signature][hline]Server: Diez x 2 LvL: 56 / 55 [ Ah Bir 60 Olsam :( ... ] Race: Mage / Rogue Clan: Yok / Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 thanxx..[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Dün aynısı bana da oldu belli sürelerde düşüyor. Ben modeme rest attım, başka acc. açtım falan hepsini denedim. Ancak sadece kendisi istediği zaman düşüyor. Dün akşam 2 kere asılı kaldı 2 kere kopardım.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus LvL: 60==>61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar