Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buyrun görün Ko yönetimini.


Buyse

Öne çıkan mesajlar

yönetim istifa diyorum genel kurul diyorum hadi oradan ...ler diyorum. ama bir sorun neden diyorum.

bu vatandaşların forumuna üye oldum. forum.knightonlineworld.com a
orda n ulasabildiğim yöneticilere gayet nazik bir şekilde derdimi anlattım ve yardım istedim. bu konu hakkında da yine güzel bir başlık açtım. ancak başlık açıldıktan 2 dakika sonra kitlendi. ve oraya üye oldugum süzük çarın maile ( çunku buysenin şifre kayıp onunla olamıyorum) şu mesaj gelmiş. bugun sabah gördüm.

Someone with access to this account was observed performing an inappropriate activity which violates our posted Terms of Service. This account will not be unblocked. Thanks for contacting customer support.


[spo1=adult]şimdi be onun bunun evlatları. ben ne yaptım size. bana bunun cevabını verin. [/spo][signature][hline]silkroad online
AyDoLu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hatanın en kallavisini yapmısın essege altın semer vurmuşsun. Madem ole anlamıo bildiimiz asina olduumuz dilden bi sole bakem noluo. Bu kredi kartından banlama olayında 11.41 de charım banlandı banlayan nicke bi msj attım 11 dk sonra cevreye verdiimiz rahatsızlıktan dolayı ozur dileriz fln die msj atıp actılar ama attıım msj ı gormen lazım bi insan evladına oyle solenmez yane...[signature][hline]vampire oyunu:
vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki:
-sabah ola hayır ola


taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir:

dm: baca cok dar, sigmiyorsun
buyucu: invisible olup tekrar deniyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...