localize Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Merhaba arkadaşlar ucuza hostmu arıyorsunuz veya hiti yüksek bir sitenizmi var gelin görüşelim .. msn : [email protected] Edit: Cümle hatası [Bu mesaj localize tarafından 12 Aralık 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 1 Reklam yasak 2 UOTurkiye Ne alaka host 3 Yasal degilsiniz size gelenler guvence altinda olmayacaklar bilgilerinin guvence altinda demek istedim 4 Bu ise kalkisacaksaniz biraz ogrenin usularini bide burdaki kurrallarida unutmayalim [Bu mesaj Alis tarafından 12 Aralık 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 UOTurkiye bir süre öncesine kadar "PHP kuramıyorum", "site yaptım ama kodlarda sorun var" diyen bir hadiseydi, nasıl host olarak güvensin insanlar? Saçma yani...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 biliyorum biraz reklama kaçtı olay ama asıl amacım sponsor arayanlar içindi bu bir ikincisi webmasterlıkla webhost satma bu ikisinin arasında benzerlik olsada gözle görülen farklar wardır biri arz talep diğeri yapım işidir. Bu nedenle laf atıcağına kendi işlerine bak en azından isteyenler yararlansın ayrıca uoturkiye.be benim msn adresim kullandığım bugün içinde web host amaçlı sitem hizmete girecek .. o zaman imzama filan yazarım oradan öğrenirsiniz amacım yardımcı olmak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yasal deil webhosting yapman senin ; Turkiye Internet kanunlari geregi Ticari Levhan yani resmi bir is yerin acman gerekior bu tarz bir seyi yasal olarak yapabilmen icin ki bunu yasal olarak yapmayan arkadaslara onermiorum cunku benim ekmegimden yiyorlar ve yasal yapmiorlar ki ben veya baskasi musade etmez bilgin olsun sadece uyariorum birseyler yapacaksaniz duzgun yapin; Benim hadime deil senin isine karismak vs ama bil ki dediklerim bir gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
localize Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 haklısın kardeşim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Dinime küfreden müslüman olsa diye bir laf vardır. Bildiniz dimi ? Hah tamam. Onun aynısından işte.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
microCosmo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Para karşılığı yapmıyor, ayrıca domain name sağlarım gibi bir şey de dememiş. yani ticari açıdan hiçbirşey yok sadece host yani web space veriyor. yine de böyle bir kanun bu durumda da geçerli mi?[signature][hline]Pixxor - BEDAVA Resim Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 *!kın kın*[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Web host deyince insanin aklina ticari İnternet hosting demek gelir yalnişmiyim bu heryerde boledir ama son yazdiğim cümleyi okursaniz burda kimsenin işine karişmak gibi olmasin olmuyorumda sadece bilgilendiriorum sonucta burda bilmediklerimizi gene burdan ogrenioruz. Para olmadiği sürece hiç birşey olmaz yani istedigini host edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar