Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web Host & Sponsor

localize

Öne çıkan mesajlar

1 Reklam yasak
2 UOTurkiye Ne alaka host
3 Yasal degilsiniz size gelenler guvence altinda olmayacaklar bilgilerinin guvence altinda demek istedim
4 Bu ise kalkisacaksaniz biraz ogrenin usularini bide burdaki kurrallarida unutmayalim

[Bu mesaj Alis tarafından 12 Aralık 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

UOTurkiye bir süre öncesine kadar "PHP kuramıyorum", "site yaptım ama kodlarda sorun var" diyen bir hadiseydi, nasıl host olarak güvensin insanlar?
Saçma yani...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum biraz reklama kaçtı olay ama asıl amacım sponsor arayanlar içindi bu bir ikincisi webmasterlıkla webhost satma bu ikisinin arasında benzerlik olsada gözle görülen farklar wardır biri arz talep diğeri yapım işidir. Bu nedenle laf atıcağına kendi işlerine bak en azından isteyenler yararlansın ayrıca uoturkiye.be benim msn adresim kullandığım bugün içinde web host amaçlı sitem hizmete girecek .. o zaman imzama filan yazarım oradan öğrenirsiniz amacım yardımcı olmak ..
Sosyal ağlarda paylaş

yasal deil webhosting yapman senin ;

Turkiye Internet kanunlari geregi Ticari Levhan yani resmi bir is yerin acman gerekior bu tarz bir seyi yasal olarak yapabilmen icin ki bunu yasal olarak yapmayan arkadaslara onermiorum cunku benim ekmegimden yiyorlar ve yasal yapmiorlar ki ben veya baskasi musade etmez bilgin olsun sadece uyariorum birseyler yapacaksaniz duzgun yapin;

Benim hadime deil senin isine karismak vs ama bil ki dediklerim bir gercek.
Sosyal ağlarda paylaş

Web host deyince insanin aklina ticari İnternet hosting demek gelir yalnişmiyim bu heryerde boledir ama son yazdiğim cümleyi okursaniz burda kimsenin işine karişmak gibi olmasin olmuyorumda sadece bilgilendiriorum sonucta burda bilmediklerimizi gene burdan ogrenioruz.

Para olmadiği sürece hiç birşey olmaz yani istedigini host edebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...