tolga8889 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya forumda bilich arkdaşım işte ben temizim kosp kullanmadım onlar oyunun b.k cıkard die millete salça atıyor dün rasgele geziyorum eslandda ilk baş uruk tronların orda archer clan liderini gördüm kosp la diyor ben lvl 66 yım z r yapıyorum bbirden bilich geldi bir takip edeyim dedim bir baktım kosp kurmuş oda ilerde uruk tron kesiyor clandan ckmış ib almş +8 sorna burda millete laf atar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mqkosu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yanlışın var kardeşim. Bİlinc abiyi tanıdığımdan beri hep orada takılıyo. trollerin arkası uruk tronlar..Hatta beni az fırçalamadı diğer spota git diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yaw kardeşim ss fraps gibi bir delilin varmı sen bana onu söle ha bide uzaktan uzaktan 5li mi atıyordu bana onu söle[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar