izOn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yeni bir şarkı bu eskileri andıran çokça duyulan ama yeni izler bırakan eski bir kelime yeni yeni yazılmış olan hep şafak vakitleri mi gelirsin aklıma düşlerimde hep son mu bulmalısın ? hiç mi ilerlemiyor bu yaşam adı aşk diye anılan… çok zaman ilerledi ama çiçekler solup alıp vermeye devam ediyor hala fotosentez yapıyor insanlar rüzgar teni ıslatmayı başarıyor yağmursa estikçe insanları üşütüyor ben yine gecenin gün olmasını bekliyorum sensiz sabahlara uyanmanın acısını yine hissediyorum gözlerim kapanıyor bir an san ki yine seni görüyorum gelmesende seni çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hehe c/p bu ama ? =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 www.turac.net kendi sitem :) oradan direkt aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 güzel olmuş ama..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Güzel olmu$.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar