emre2372 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bir gram nefesinle mutlu olabilmek icin nelerimi vermezdim seni kaybettigim gun yanimda olman icin nelerimi vermezdim canim cananim biricik sevgilim beni birakip gitmeseydin de sana feda olan omrumu verseydim..[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin....
malik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 saçma olmuş eheuheuhueuhe:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 fena olmamış biraz daha çalışabilirsin üztünde basit olmuş bence...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 fazla karalanmis[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Solgunadalet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 niyeki adam duygularını yazmışsa niye basit olsun, ben iyi
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 :hmm:[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Öne çıkan mesajlar