Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 [spo1=bomb!!][/spo][signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 o yapar o poli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yaptım bile :P[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 zuahhaha Poliii kardeşim Can abim benim :D asfsadafsa XD Ben yokmuşum orda Orda olsaydım kesin seni keserdim :D HB Nowa Town da Orc Mage lerin korkulu rüyası Islaaaaaaak :D Tosbagaaaaaaaa :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Bjork, 10 Aralık 2005 19:28 tarihinde demiş ki: zuahhaha Poliii kardeşim Can abim benim :D asfsadafsa XD Ben yokmuşum orda Orda olsaydım kesin seni keserdim :D HB Nowa Town da Orc Mage lerin korkulu rüyası Islaaaaaaak :D Tosbagaaaaaaaa :D ana ezik büzük tosbagaa sen olsan ilk sen yatardın ama yazık baksana bi anda nasıl yıgılıyolar yere ki budaha ilk nova XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Walla Kanka Ben Scrollsüz gezmiom Cz de Nowa gelse bile 110 Fr oluo xD Fazla etki etmio :D zaten bakıyorumda çoğu n00bies arkadaşlar :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Bjork, 10 Aralık 2005 19:30 tarihinde demiş ki: Walla Kanka Ben Scrollsüz gezmiom Cz de Nowa gelse bile 110 Fr oluo xD Fazla etki etmio :D zaten bakıyorumda çoğu n00bies arkadaşlar :D scroll olsa ne yazar 110 fr ye ooo come arena^^[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 eheuhe Come arena dio hala Daha dün kestim :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Bjork, 10 Aralık 2005 19:36 tarihinde demiş ki: eheuhe Come arena dio hala Daha dün kestim :D haha aldıgım dmg leri görsen bi sin//bp//ıslak ohanzi olm 1 orc'a 100 human dalarsa yatarım tabi come 1vs1 fast![signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:KARIZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ahahhaa Tabi Tabi :D Sende haklısın :D Ne zaman ve hangi server? :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 merchant varmıydı townda :D[signature][hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dW_imp Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 şimdi alakaya biraz maydonoz ekiyim ama... full shell gibi gördüm seni hp inbiraz düşük diilmi?+_?[signature][hline]stfu rulzzz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 poli döktürmüşün yine[signature][hline]Özünü unutupta oldugundan farklı görünenmeye çalışan herkeze kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: dW_imp, 10 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki: şimdi alakaya biraz maydonoz ekiyim ama... full shell gibi gördüm seni hp inbiraz düşük diilmi?+_? Bu başkasının gözünden Arkadaş aslında orc'tur. :D[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 poli tp etmesini ögrendin mi canim :D[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
starfreedom Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Reactive, 10 Aralık 2005 19:40 tarihinde demiş ki: merchant varmıydı townda :D İşte bu yüzden cz'de merchant açıp bir yere gidemiyorum :-) gerçi itemleri çok ucuza koyuyorum (+8/15 ezik üstünü 25m) iki dakkada alınıyor ama korkumdan mutfağa su içmeye bile gidemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: starfreedom, 10 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: said: Reactive, 10 Aralık 2005 19:40 tarihinde demiş ki: merchant varmıydı townda :D İşte bu yüzden cz'de merchant açıp bir yere gidemiyorum :-) gerçi itemleri çok ucuza koyuyorum (+8/15 ezik üstünü 25m) iki dakkada alınıyor ama korkumdan mutfağa su içmeye bile gidemiyom ahahahah:-)Bu humanlar iice ezildi areste yazık çok yazık artislik yapıyolardı 1ay önce şimdiki durumları havadan ne zmn nova yağcak veya town'dan ne zmn çıkacaz gibi aranıp duruyolar...:horace:[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: NightHunter666, 10 Aralık 2005 22:21 tarihinde demiş ki: poli tp etmesini ögrendin mi canim :D öğrendim abey :)[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:158k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Poli Fr değilde artık Lr at kendine artık :) yoksa ıslak a gene kestiririm seni :)[signature][hline]Ares PaT®ioT 62 62.000 3 "S"yi unutma: Kendine Saygı; başkalarına Saygı; herşeyde Sorumluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Poli bugün human charıyla aresteydi flash flash! İğrenç bir roguesi vardı. Üstünde grade giysiler vardı. Acaba poli human mı oluyor? Acaba bu kendini gizleme çabası mı? Gerçekleri zamanla öğreneceğiz. :D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... [Bu mesaj bilinc tarafından 12 Aralık 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 :)[signature][hline]Ares PaT®ioT 62 62.000 3 "S"yi unutma: Kendine Saygı; başkalarına Saygı; herşeyde Sorumluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: bilinc, 12 Aralık 2005 18:37 tarihinde demiş ki: Poli bugün human charıyla aresteydi flash flash! İğrenç bir roguesi vardı. Üstünde grade giysiler vardı. Acaba poli human mı oluyor? Acaba bu kendini gizleme çabası mı? Gerçekleri zamanla öğreneceğiz. :D onu ::talkative:: de yapıyodu ajan sokuyor cz humanların arasına bakıyor townda ne zmn boşluk var ordan dalıyor gidiyor hatta o ajan çarla towndaki en güçlü wairirora trade flnda atıp kendilerini kesmesini önlüyodu fln ...:-) NOT: bu anlattıklarım %100 gerçektir ::talkative:: bu np için her şeyi yapar:-)^^[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: bilinc, 12 Aralık 2005 18:37 tarihinde demiş ki: Poli bugün human charıyla aresteydi flash flash! İğrenç bir roguesi vardı. Üstünde grade giysiler vardı. Acaba poli human mı oluyor? Acaba bu kendini gizleme çabası mı? Gerçekleri zamanla öğreneceğiz. :D :D bilinc valla gelmez olaydım :)) yanımda ki arkadaş human girip bi slm vereyim dedim bilinc abimize :)) oda neler diyo valla :)) human olmam ben olmicamda XD name change rulez XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:158k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: AeneisF, 12 Aralık 2005 18:32 tarihinde demiş ki: Poli Fr değilde artık Lr at kendine artık :) yoksa ıslak a gene kestiririm seni :) ya aenis acı bana artık biraz :D 13252523453264 insan arasında stun yapılır mı ama :( bu arada durmadan nova town geliyoooo:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:158k+ Clan:Finix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 polifonik yine ossurmuş :P[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar