texas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 YA ALLAHINI SEVEN SÖYLESİN GİZLİ SORU DİYE BİŞEYİ KİM DOGRU YAZDI(%1) BU KADAR OLMAZ.PES DİYORUM OFFF DİYORUM PFF DİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 :hrr:[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
texas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya başka yolu yokmu ben kayıt olurken sallamıştım herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AIiEn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arkadaşlar yeni şifre değişiminde maile gelen şifre ile şifre değiştirirken aynı zamanda sizden yeni bi gizlşi soru istedi ve ben oraya yazdığım gizli soru ile şifremi almış bulunmaktayım ... şu an itibariyle forget pass çalışıyor... herkese kolay gelsin inşallah alırsınız şifrenizi ben aldım çok mutluyum :) :) :) darısı size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 USKO saçmalamaya devam ediyo izlemeye devam edin :))[signature][hline]Acımam Taqarof um :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar