kuzu88 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Merhaba, Arkadaşlar yıllar evvel bu siteden bulduğum bu siteye içerik bakımından ve forumlardaki çalışmalarımdan sonra site devamlı güncellenmeye başladı. http://forum.paticik.com/view.php?id=72411[signature][hline]Havalı Silah Havalı Silahlarla ilgili herşey... Türkiyede tek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 valla sitedeki forum benim işime en çok yarayacak gibi gözüküyor, ilgilenen varsa kesin üye olsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 site çok güzel, ama menüdeki yazılar biraz göz yoruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ninja +1[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben ezbere bildiğim için pek farketmedim hangi rengi tavisye edersiniz. forumlardakimi yoksa anasayfadakimi?[signature][hline]Havalı Silah Havalı Silahlarla ilgili herşey... Türkiyede tek.. [Bu mesaj kuzu88 tarafından 12 Aralık 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 neredeki yazılar onu anlamadım tam olarak forumdakiler mi yoksa ana bölümdekilermi[signature][hline]Havalı Silah Havalı Silahlarla ilgili herşey... Türkiyede tek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 siteye ilk girdiğinde solda çıkan menüdeki yazılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hatsan tüfek vardı bende arabanın arka koltukta duruyordu.yoldan 2 arkadaş aldım arabaya üstüne oturmuşlar tüfengin yamuldu namlusu.yamuk namluyla 10 metreden kibrit çöpünü vuruyodum ama benden başkası nişan alamıyodu =) şimdi dolabın arkasında korkuyorum elimi sokup çıkarmaya örümcek ağı vs :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 oha namluyu nasıl yamultursun oturarak:) kuzu88 sen forumlardaki Gunmanmisin?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Şu airgun pistollardan almak lazım kapkaççıya vs karşı. Bide lazerli alcan böyle tutucan gözüne gözüne gel lan diycen[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 tek atışlı yanlız pistoller genelde yani saydıramazsın gözünden vurmazsan olmaz:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hayır gunman başkası benım nick utkuzu piyasada 6 patlar ve şarjorlu pistoller de var ama insan yaraladığında ateşli silah olarak yargılanıyorsunuz[signature][hline]Havalı Silah Havalı Silahlarla ilgili herşey... Türkiyede tek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya ukalalık gibi olmasın da, forum kısmına bir kaç bölüm eklesiniz, mesela 2. el, yeni gelenler vs. gibi, tek bölge olunca pek karma karışık olmuş :) hem yeni gelenler de böylece kendilerini tanıtmış olurlar o açıdan iyi olurdu :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 daha önce o haldeydi başka moderator olmadığı için zor oluyor zaten az kişiyiz user olarak mod alın diyeceksin ama anlayan mod bulmak zor :) zaten amacımız havalı silah sevenleri bir araya getirmek..[signature][hline]Havalı Silah Havalı Silahlarla ilgili herşey... Türkiyede tek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bence çok iyi yapmışsın böyle herkez derli toplu takip edebilir moderatörlerde soğumaz. Biraz büyürse yer yetmemeye başlar topicler aşağılarda kaybolursa yenilerini açarsın.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 http://www.icten.com.tr/Default.aspx?k3=HV101 ya ben bunu alcamda ruhsat falan almak lazımmı yoksa direk alınabiliyomu :D[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 alabilirsin ruhsat lazım değil forumlarda ikinci eli satılıyordu[signature][hline]Havalı Silah Havalı Silahlarla ilgili herşey... Türkiyede tek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar