Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Havalisilah.com ve yıllar önceki topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben ezbere bildiğim için pek farketmedim hangi rengi tavisye edersiniz. forumlardakimi yoksa anasayfadakimi?[signature][hline]Havalı Silah
Havalı Silahlarla ilgili herşey...
Türkiyede tek..

[Bu mesaj kuzu88 tarafından 12 Aralık 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hatsan tüfek vardı bende arabanın arka koltukta duruyordu.yoldan 2 arkadaş aldım arabaya üstüne oturmuşlar tüfengin yamuldu namlusu.yamuk namluyla 10 metreden kibrit çöpünü vuruyodum ama benden başkası nişan alamıyodu =)
şimdi dolabın arkasında korkuyorum elimi sokup çıkarmaya örümcek ağı vs :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Mesaj tarihi:
hayır gunman başkası benım nick utkuzu
piyasada 6 patlar ve şarjorlu pistoller de var ama insan yaraladığında ateşli silah olarak yargılanıyorsunuz[signature][hline]Havalı Silah
Türkiyede tek..
Mesaj tarihi:
ya ukalalık gibi olmasın da, forum kısmına bir kaç bölüm eklesiniz, mesela 2. el, yeni gelenler vs. gibi, tek bölge olunca pek karma karışık olmuş :)

hem yeni gelenler de böylece kendilerini tanıtmış olurlar o açıdan iyi olurdu :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
daha önce o haldeydi başka moderator olmadığı için zor oluyor zaten az kişiyiz user olarak
mod alın diyeceksin ama anlayan mod bulmak zor :)
zaten amacımız havalı silah sevenleri bir araya getirmek..[signature][hline]Havalı Silah
Türkiyede tek..
Mesaj tarihi:
Bence çok iyi yapmışsın böyle herkez derli toplu takip edebilir moderatörlerde soğumaz. Biraz büyürse yer yetmemeye başlar topicler aşağılarda kaybolursa yenilerini açarsın.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
  • Yeni Oluştur...