Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 *!kın kın*[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 evli bir bayan..kocası ne halde acaba off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: toggie, 12 Aralık 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Artık alıştım ben böyle olaylara. Burası Türkiye diyip geçiyorum. Yazık kadına. Hepimize yazık. Rezalet bir memlekette yaşıyoruz. ps: bi esprinin de cılkını cıkarmayın rica edicem. :(:(:( artık hiç biyer güvenli değil napcaz bilemiyorum.AB'ye girince biticek bunlar falan diyolarda.. peh peh peh[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: InneR_ChaoS, 12 Aralık 2005 15:03 tarihinde demiş ki: Bunların hepsini tek tek işkenceyle öldürceksin,yaşama hakları yok diycem ama yine faşist damgası yiyceğimden susuyorum yok abi konuş.Şimdi bunlar bide aftan falan cıkar tekrar yapar milletin namusunu kirletirler.İdam makamı oluşsun bence :@[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Aklı başında olmayan tinercileri öldürme fikri yerine böyle hayvanları öldürmek daha mantıklı değil mi inner_chaos? Burda haklısın yani.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 otobüs altında kalasıca be.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 işallah hak ettiği cezayı bulur.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 iceri aticaklar onlari, icerdekiler onlari bi guzel **** " bi guzel sevgilisi yapacak onlari " diyeyim o zaman gorecekler. hapistekiler, karisi , kiz disarda olanlarin , tecavuzcu mahkumlara yapmadiklari sey yok.. en son gamze ozcelik`in eski sevgilisini ayri bi bolume almak zorunda kaldilar, saldirilardan korumak icin.. simdi bela okumayacagiz da ne zaman okuyacaiz ??[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Valla bence şeriata göre cezalandıralım yada şeriat kurallarını uyarlayalım,şimdi adam hırsızlık mı yaptı kes elini,tecavüz mü etti kescen ç*künü ,öldürürsen acı çekmez bunlar,esas adamın elini istiklalde kesicen öyle yürütücen elinden kanlar aka aka bak bakalım vakalar nasıl geriliyor,ha bu arada yaşmış cocukmuş da dinlemicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hayvanlar.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Hayvan her zaman yapar hayvanlığı şeriatla falan olmaz:)[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 oha yani artık..bundan sonra otobuslerde son kalmak da sakat oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 şeriat yanlısı falan değilim ama suçluyu koruyan her düzene karşıyım, adam tecavüz etmişse direk sallandıracaksın ki bi daha yapılmasın. İran'da 6 yaşındaki bi kızın ırzına geçen 20 yaşlarındaki 2 genç asıldığında bizim medya olayı "çağ dışı" olarak göstermişti ama ben oh olsun demiştim çünkü suçluyu koruyup kollayanı sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar