Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halk otobüsü yolcusuna tecavüz.

Chasten

Öne çıkan mesajlar

said:
toggie, 12 Aralık 2005 13:14 tarihinde demiş ki:
Artık alıştım ben böyle olaylara. Burası Türkiye diyip geçiyorum. Yazık kadına. Hepimize yazık. Rezalet bir memlekette yaşıyoruz.

ps: bi esprinin de cılkını cıkarmayın rica edicem.

:(:(:( artık hiç biyer güvenli değil napcaz bilemiyorum.AB'ye girince biticek bunlar falan diyolarda.. peh peh peh[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
InneR_ChaoS, 12 Aralık 2005 15:03 tarihinde demiş ki:
Bunların hepsini tek tek işkenceyle öldürceksin,yaşama hakları yok diycem ama yine faşist damgası yiyceğimden susuyorum

yok abi konuş.Şimdi bunlar bide aftan falan cıkar tekrar yapar milletin namusunu kirletirler.İdam makamı oluşsun bence :@[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sosyal ağlarda paylaş

Aklı başında olmayan tinercileri öldürme fikri yerine böyle hayvanları öldürmek daha mantıklı değil mi inner_chaos? Burda haklısın yani.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

iceri aticaklar onlari, icerdekiler onlari bi guzel ****
" bi guzel sevgilisi yapacak onlari " diyeyim o zaman gorecekler.
hapistekiler, karisi , kiz disarda olanlarin , tecavuzcu mahkumlara yapmadiklari sey yok..

en son gamze ozcelik`in eski sevgilisini ayri bi bolume almak zorunda kaldilar, saldirilardan korumak icin..

simdi bela okumayacagiz da ne zaman okuyacaiz ??[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bence şeriata göre cezalandıralım yada şeriat kurallarını uyarlayalım,şimdi adam hırsızlık mı yaptı kes elini,tecavüz mü etti kescen ç*künü ,öldürürsen acı çekmez bunlar,esas adamın elini istiklalde kesicen öyle yürütücen elinden kanlar aka aka bak bakalım vakalar nasıl geriliyor,ha bu arada yaşmış cocukmuş da dinlemicen
Sosyal ağlarda paylaş

şeriat yanlısı falan değilim ama

suçluyu koruyan her düzene karşıyım, adam tecavüz etmişse direk sallandıracaksın ki bi daha yapılmasın. İran'da 6 yaşındaki bi kızın ırzına geçen 20 yaşlarındaki 2 genç asıldığında bizim medya olayı "çağ dışı" olarak göstermişti ama ben oh olsun demiştim çünkü suçluyu koruyup kollayanı sevmem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...