Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ginga-Brezilya Futbolu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kurtlar Vadisi başlayana kadar NTV'de setrettim.Gerçektende hoşuma gitti.KV olmasa oturur seyrederdim.Brezilyalıların futboldaki estetik hareketlerinin özü anlatılıyor.Seyreden var mı?Bişi daha sorcam acaba tekrarı var mı ve ne zaman :([signature][hline]
Mesaj tarihi:
Tek bacağı olmayan elemanın azmi ve hayata bakış açısı etkiledi beni...Facloe de ne biçim adammış topu göremiyorsun hareket yaparken...[signature][hline]Retired Commander
Mesaj tarihi:
Romarinho dıye tabir edılen cocugun bodrum katında yaptıgı hareketlere hasta oldum.Bide yatakhanedeki 2vs2 yapılan mac super.Ayrıca bı tane zengın bı cocuk wardı Sergio du galıba adı onun da bılek hareketlerı superd,kalecının ustunden fln atlayısını cok begendım[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
Robinho'nun , dünya salon futbolunda en iyi futbolcu ödülünü alan arkadaşla(adını unuttum) yaptığı maçı seyrettim ve sonra düşündüm önümüzde ki 03290342 yıl brezilya hertürlü kupayı alır.
Mesaj tarihi:
Cok guzel calımlar atıo adam yannız ayak we bılek hareketlerı muhteşem[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
Ginga zaten dans şekliymiş.Zaten dio Brezilyalıların %80i iyi futbol oynar.Sadece şanslı olanlar futbolu kariyer olarak yapar.[signature][hline]All da killin'
Twice da Humor
Half da İntelligence..
Mesaj tarihi:
izledim. çocukların hepsi çok yetenekli ama bazılarının fiziği pek uygun deildi. aralarında en çok şansı sergip adlı zengin çocuğa veriyorum. çocuğun hem fiziği hem de tekniği çok iyi
  • Yeni Oluştur...