Syn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Kurtlar Vadisi başlayana kadar NTV'de setrettim.Gerçektende hoşuma gitti.KV olmasa oturur seyrederdim.Brezilyalıların futboldaki estetik hareketlerinin özü anlatılıyor.Seyreden var mı?Bişi daha sorcam acaba tekrarı var mı ve ne zaman :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben de seyrettim biraz, çok hoşuma gitti. hafta sonu gece yarısından sonra verebiliyolar bu gibi programların tekrarını[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Tek bacağı olmayan elemanın azmi ve hayata bakış açısı etkiledi beni...Facloe de ne biçim adammış topu göremiyorsun hareket yaparken...[signature][hline]Retired Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Romarinho dıye tabir edılen cocugun bodrum katında yaptıgı hareketlere hasta oldum.Bide yatakhanedeki 2vs2 yapılan mac super.Ayrıca bı tane zengın bı cocuk wardı Sergio du galıba adı onun da bılek hareketlerı superd,kalecının ustunden fln atlayısını cok begendım[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Robinho'nun , dünya salon futbolunda en iyi futbolcu ödülünü alan arkadaşla(adını unuttum) yaptığı maçı seyrettim ve sonra düşündüm önümüzde ki 03290342 yıl brezilya hertürlü kupayı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 falcao sanirim adi efsane biri gercekten sao paloya transfer olmus işte adam salon futbolunda yeşil sahalara akmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Cok guzel calımlar atıo adam yannız ayak we bılek hareketlerı muhteşem[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ginga zaten dans şekliymiş.Zaten dio Brezilyalıların %80i iyi futbol oynar.Sadece şanslı olanlar futbolu kariyer olarak yapar.[signature][hline]All da killin' Twice da Humor Half da İntelligence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 izledim. çocukların hepsi çok yetenekli ama bazılarının fiziği pek uygun deildi. aralarında en çok şansı sergip adlı zengin çocuğa veriyorum. çocuğun hem fiziği hem de tekniği çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ginga capoeirada bi hareket ismi demekki futboldada bi annamı warmış eee nede olsa brezilya bu herşeyde bi estetik war:D[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar