Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yüzsüzlüğün bu kdrı vol.4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi ortada karışık bi durum var.sinemaya gidelim diyenler var.sinemamı yapalım yoksa normal buluşmamı?
sinemaysa biz şeytan çarpmasını düşünüoruz.
o filmde alsancakta sinemalarda yok onun için agorayı düşünüoruz.siz ne düşünüosunuz?
agora işine ok dienler
apeiron
hardter
ben
gothic
düşüncelerinizi alalım ve ona göre şekillendirelim olayı.
pazar günü die düşünüoruz.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.

[Bu mesaj Redogski tarafından 07 Aralık 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lol olurda once alsancakta bulusup oıradan gıtmek lazım ben tabi yıne varım :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Mesaj tarihi:
[spo1=Şeytan Çarpması]sonunda rahip kurtuluyor[/spo][signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro

[Bu mesaj ayayekokocambo tarafından 07 Aralık 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
ayayekokocambo, 07 Aralık 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
[spo1=Şeytan Çarpması]sonunda hakim kurtuluyor[/spo]

abi ayıp ya valla ayıp :) ben poster falan sandım poff[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
18 yaş sınırını salla:D
takmazlar onu
ztn grubun yarısı 18 yaşndan büyük(galiba):D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
Mesaj tarihi:
hehe hakim deil rahip olcak. hakimin alakası yok =P[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Mesaj tarihi:
normal takılalım yoksa gelmem ben gene[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Mesaj tarihi:
lex abi bence cınema yapalım çünkü biraz sosyal olaylara gırelım yanı cou kısıde öle dıor gel işte takılırız sonra yıne cıkar bi yerlere gıderız[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
Agoraya gelirseniz gelebilme ihtimalim var... Ya hiç aslında bırakmak istemiyorum ama bizim genel program iyi zaten? Özellikle günün sonuna doğru attığımız cs ehehehe. Neyse işte bilmiyorum falan yani :p[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-AbLa-
Mesaj tarihi:
zanet bu fikrin babası hardter
*!topu atar*

ozmn normal buluşma olsunda bi sorunumuz var
c.tesimi? pazarmı?[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
Mesaj tarihi:
bana pazar daa uygun.
çünkü c.tesi ve pazar dersanem var ama pazar günü sabahcıyım, 1:15 te bitio dersane rahat rahat takılabilirim.
c.tesi öğlenciyim o yüzden c.tesi gelmem İMKANSIZ.

Ama pazar günü de Tedicit gelemio.
pff kararsız kaldm.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
hö benmı?ya beyler cinema güzel olurcu can abi sen cumartesi gelebilirim dıordun?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Mesaj tarihi:
abi gelemem işte dersane var.
ancak pazar olur.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
said:
Lexius, 07 Aralık 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
normal takılalım yoksa gelmem ben gene

Abi sanki geçen gün geldin mi aa?:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Mesaj tarihi:
ya millet ne kasıyonuz film diye ya. filme her zaman gidilir ama böyle geyik neredeeeeeee sonra oyun neredeeeee, CS neredeeeeeeee, abarttık işi ya.
ya ayrıca filme 15-20 erkek 2-3 kız gidersek acayip komik oluruz bence.
Mesaj tarihi:
ya ne biçim yaptık bu hafta. Ne zaman ne olacağı belli diil. Benim hiç haberim yok cuma buluşulacağı, cumartesi ne halt yeneceği. Pazar 1:30 da bi haberim var sevinçten. o kadar. bu kadar çabuk mu herşey karıştı....
Mesaj tarihi:
yaaa yarısı c.tesi dio yarısı pazar dio onun için iptal ettik olayı[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
  • Yeni Oluştur...