BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 şimdi elimde vbir adet JVC GR-DX300e var bilgisayar tanıyor hatta harici hdd oalrak da görüyor sonra görüntü moduna alıyorum MSN e tanıtıyorum buraya kdar her şey iyi makianyı mevcut webcam oalrak atıyorum ama gelin görün ki görüntülü konuşma başlatınca "makina bağlı deil ya da meşgul" uyarısı çakıyor şimdi daha önceden böyle bir sorunla karşılaşmış olan varmıdır? varsa ytardımcı olurmudur? müdür müdür müdür son olarak; imdak![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 böhüe![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 var ben karşılaşmıştm sony handycam ile ordan anlatyıroum yorumlarsın böle bi options gibi bişey vr ama advanced options gibi orda usb stream olcak onu aç olması lazım[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar