Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 BE SURE TO CHECK YOUR SPAM FOLDER/BULK MAIL FOLDER FOR YOUR NEW PASSWORD *** Secret Question: girdim ama böyle dedi..Artık pek umudumda kalmadı bağıra bağıra gitti güzelim char..Ke ye kapak olsun[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 o kdr kisinin sifre sorunu var o kdr kisinin char gitti seninki gitti diye ke'ye kapak olmaz olsa olsa sana kapak olur salla gidsin..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 olsun en azından içimden geceni söleyip rahatladım yapacak başka bişeyde yok..bizi bu hale getiren sözde yoneticiler utansın(tabi utanacak kadar haysiyetleri varsa)[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ewt benimde o yüzden gitti charım 1.5 yıl oynadım 1 defa öle bi soru gelmedi karşıma Hayırlısı artık bb K.e ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar