RoveRRandoM Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 S.a millet formlara yeni katildim yaklaşik 1 aydır clan bulamiorum clan lideri falan varmi gorumda ares te oynuorum lvl 56 ice-lr mage im el morad[signature][hline]Server: Ares Nick : Elizabeth_de_Nox Lvl : 56 Clan : Clan ariorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 60 üzerine cikip biraz np kas sonra clan aramaya basla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 lvl 60tan önce durulan clanda önemlidir 60 'a giden yolda emin adımlarala hızlıca lvl atlamak için bol lvl aprtisi olan clana girmelisin ...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoveRRandoM Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 cok kusel demişsinizde bana bu konuda yorum deil yardim edicek bir kaç kişi lasim[signature][hline]Server: Ares Nick : Elizabeth_de_Nox Lvl : 56 Clan : Clan ariorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar