texas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Beyler e_mail adresine yeni sifresi gelen warmı? Gelmiyorsa bu kadar emeğe yazık ve bir cok insan kafayı sıyırabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrionsGuarD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 nerde o gunler keske gelse şifreler o kadar urastık charı kasmak için neyse artık so ya basladık ke dekileri bekleriz :) ke oynayalara allah sabır versin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Onların göndericekleri şifreyi ben ............ yani!!!!! Bi işte bukadar lakayit yapılmaz ki be kardeşim insan para kazandığı işine emek önem vermezse neye önem vericek anlamadım ?!?!?![signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bana geldi deiştirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 oha cidden geldimi? başka gelenler varsa şifrewsi lütfen cvp yazsın[signature][hline]lvl 62 karus rogue beramusta satılık YTL ile itemsız char [email protected] veya beramusta 62 lvl karus priest ile takas edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flying_cat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 geldi walla misgibi deişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alicannn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=164483[signature][hline]Knight Online Information Dies alicann_TR Level 51 Mal Varlığı : ~~500.000.000~~ Ama artık yok çünkü kahrolası "INVALID PASSWORD" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar