Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ark lar world editor'de oyuncuların başlangıç kaynakları nerden ayarlanıyor? Kafay yicem bulamadım yardım dosyasında.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
raspy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 başlangıç kaynaklarından kastın gold lumber falan mı yoksa ben çok farklı mı anladım?[signature][hline]RaSpuTiN!!!!
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Evet altın ve odun miktarları, hala daha bulamıyorum ilginç bi şekilde.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
raspy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hmm ne için gerekli ki onların ayarı :)[signature][hline]RaSpuTiN!!!!
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Açıklıorum =) Şimdi efenim şöyle meydan savaşı fantazisi yapıoduk, bomboş alan.Sadece town center la olacak, kaynakları da yüksek ayarliyacağız ki direk ordu üretimine geçsin yapay zeka rakibimiz.Alabildiğine geniş ve boş bi meydan.Ne orman ne de altın koymak istemiıoruz, bu yüzden kaynakları yüksek başlatmak istioruz =) Sonra direk savaş. Bu yüzden lazım kaynakları ayarlama yeri.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
capul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bakın efenm onun için yeni bi trigger aççanız... .Events -Game Init. .Actions -Players-Set Property-PlayerX-gold&lumber seçip burdan ne kadar istiosan çekinmeden yazıosun... (her player için bu actionu üşenmeyip yap(üşenirim dersen daha karışık...))
Öne çıkan mesajlar