Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ares'te edit char olur mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nireas 1 hafta önce 70 olmus bi tanıdıgımdır kişiliği hakkında cok az bilgim war ii bi oyuncudur küfür etmez ve ks yapmaz bunlar dısında baska bildiğim yok !!![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
Mesaj tarihi:
ama bu edit deil kardesim allah allah cok istiosan pm at konus ing warsa adam sabahlara kadar kastı gtü cıktı sonunda 70 oldu yani bu charın edit olmadıgına dair aresin %99 sait cıkar![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
Mesaj tarihi:
senin anlama sorunun mu var? ben gördüğümü yazdım ve bilgi istedim. kimseyi edit char diye suçlamadım. 70 levelli birinin 2080 np olması garibime gitti ve bilgisi olan varsa yazıversin dedim. insanı soru sorduğuna pişman ettiriyorsunuz.
Mesaj tarihi:
ben sana edit char demedim. ben knight online bölümü altında bir topic açtım ve genele bir soru sordum. ama topiclerden sorumlu devlet bakanı olduğunu bilseydim direk sana sorardım
Mesaj tarihi:
Baya eskiden beri tanıyorum bu elemanı Macedonian Guards wardı bi ara orda perceasın kardeşi yanlış hatırlamıyosam yada çok yakını. Baya party yapmışlığımda war iyi adam muhabbetide war...Bugün czde gördüm merak etme np kasar :)
Mesaj tarihi:
said:
FirstAttack, 11 Aralık 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
Baya eskiden beri tanıyorum bu elemanı Macedonian Guards wardı bi ara orda perceasın kardeşi yanlış hatırlamıyosam yada çok yakını. Baya party yapmışlığımda war iyi adam muhabbetide war...Bugün czde gördüm merak etme np kasar :)

cevap budur. saol arkadaşım.
Mesaj tarihi:
Level' ı kendisi kastı, yalnızca itemları edit. ;)

100%[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Mesaj tarihi:
nıreas kım dıe soruyosunuz cevabı sudur edit char değildir yaptığı lvlın her yuzdesınde bende vardım aynı prtylerdeydım hatta o prty MareKILLER dıe bır arkadaşımızda var oda şuan lvl 69 yarın onada edit char dersınız ha nasıl kasıolıo dersenız sızın gıbı yatarak lvl kasmadıkları için şuan lvl 70 ve tam anlamıyla 6 ayda lvl 70 olmuştur nıreas.Umarım ınsanların emeğine saygınız olur ve bu şekılde hakaret etmezsınız anladıysanız neala teşekurler.
Mesaj tarihi:
said:
PrIeSt_YaMaN, 11 Aralık 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
Umarım ınsanların emeğine saygınız olur ve bu şekılde hakaret etmezsınız anladıysanız neala teşekurler.

bana şimdiye kadar yazılanlarda hakaret içeren bir cümle göster bakalım. hedehödö yapmak kolay. okumadan yorum yapmak da çok kolay.
Mesaj tarihi:
hemende illegal demeyin be adamın itemlerine :)
belki tanıdıkları,clandan falan wermişlerdir.yada başka char ı wardır ares de daha önceden :) adam da np olmaması cz e girmedgindendir daha yeni 70 olmuş anlaşılacagı
Mesaj tarihi:
said:
vktk, 12 Aralık 2005 16:42 tarihinde demiş ki:
bu oyun halen oynanıyormu ya :)

+321312311[signature][hline]Nick:Rodrigueztr
Level:59
Server:Ares
Karakter:Arch mage
Irk:Human
  • Yeni Oluştur...