OffLine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Nireas 70 Blade Master 2080 2080 np li ismini ilk kez duyuyorum. TnT klanında bu şahıs. Necidir, kimin nesidir bilen varsa yazıversin de biz de bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 nireas 1 hafta önce 70 olmus bi tanıdıgımdır kişiliği hakkında cok az bilgim war ii bi oyuncudur küfür etmez ve ks yapmaz bunlar dısında baska bildiğim yok !!![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ayrıca edit deil!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Nireas!! elleriyle kastı!! ben 51 ken o 62 idi sesi soluğu olmadan kastı[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 o ! ler neden? sana dokunacak bişey söylemedim ki? bu kadar tepkiye ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 neden edit olmasın areste?? heryerde var....[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 dokunduk demedikki :D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ama bu edit deil kardesim allah allah cok istiosan pm at konus ing warsa adam sabahlara kadar kastı gtü cıktı sonunda 70 oldu yani bu charın edit olmadıgına dair aresin %99 sait cıkar![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 senin anlama sorunun mu var? ben gördüğümü yazdım ve bilgi istedim. kimseyi edit char diye suçlamadım. 70 levelli birinin 2080 np olması garibime gitti ve bilgisi olan varsa yazıversin dedim. insanı soru sorduğuna pişman ettiriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 1ay önce arenada kapışmıştım ve bu adam 66 level idi , ve adamı ilk defa o gün görmüştüm[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 1 buffer ve kendisi gold prem. cz apos .[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 anlama sorunum fln yok sen bana edit char olabilir dedin bende sana acıklama yaptım sen ters anladın mevzuyu:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben sana edit char demedim. ben knight online bölümü altında bir topic açtım ve genele bir soru sordum. ama topiclerden sorumlu devlet bakanı olduğunu bilseydim direk sana sorardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FirstAttack Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Baya eskiden beri tanıyorum bu elemanı Macedonian Guards wardı bi ara orda perceasın kardeşi yanlış hatırlamıyosam yada çok yakını. Baya party yapmışlığımda war iyi adam muhabbetide war...Bugün czde gördüm merak etme np kasar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: FirstAttack, 11 Aralık 2005 22:25 tarihinde demiş ki: Baya eskiden beri tanıyorum bu elemanı Macedonian Guards wardı bi ara orda perceasın kardeşi yanlış hatırlamıyosam yada çok yakını. Baya party yapmışlığımda war iyi adam muhabbetide war...Bugün czde gördüm merak etme np kasar :) cevap budur. saol arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Level' ı kendisi kastı, yalnızca itemları edit. ;) 100%[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrIeSt_YaMaN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 nıreas kım dıe soruyosunuz cevabı sudur edit char değildir yaptığı lvlın her yuzdesınde bende vardım aynı prtylerdeydım hatta o prty MareKILLER dıe bır arkadaşımızda var oda şuan lvl 69 yarın onada edit char dersınız ha nasıl kasıolıo dersenız sızın gıbı yatarak lvl kasmadıkları için şuan lvl 70 ve tam anlamıyla 6 ayda lvl 70 olmuştur nıreas.Umarım ınsanların emeğine saygınız olur ve bu şekılde hakaret etmezsınız anladıysanız neala teşekurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: PrIeSt_YaMaN, 11 Aralık 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Umarım ınsanların emeğine saygınız olur ve bu şekılde hakaret etmezsınız anladıysanız neala teşekurler. bana şimdiye kadar yazılanlarda hakaret içeren bir cümle göster bakalım. hedehödö yapmak kolay. okumadan yorum yapmak da çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 offline bişiy belirtmiş ve yorumlarınızı beklemiş ne oluyor sorun ne ? :S[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Edit? Swanny,Manny,Somethingsmell...Areste bilakis bildiğim editler bunlar.[signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 +8 ler lvl kasarken kasılamayacağına göre edit vs. illegal lvlini bilmicem.[signature][hline]KO oynarken tribe girenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bu oyun halen oynanıyormu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: vktk, 12 Aralık 2005 16:42 tarihinde demiş ki: bu oyun halen oynanıyormu ya :) :-)))))))))) HARİKASIN![signature][hline]şşşt yanlış olmasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hemende illegal demeyin be adamın itemlerine :) belki tanıdıkları,clandan falan wermişlerdir.yada başka char ı wardır ares de daha önceden :) adam da np olmaması cz e girmedgindendir daha yeni 70 olmuş anlaşılacagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: vktk, 12 Aralık 2005 16:42 tarihinde demiş ki: bu oyun halen oynanıyormu ya :) +321312311[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar