ofs Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Gmlerin Yapabilecegi hiçbirşey yok Databaseler ellerinde degil çünkü Kolladmine ulasmaktan yapa bilecek başka birşeyiniz kalmadı tabi ulasa bilrseniz .Geçmişlermi olsun deyim geçirmişlermi :) :( CeeK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 walla bi ton küfür yiyebilirsin bu laflar üstüne :D[signature][hline]Lvl: 67 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bu oyunnu *!Çiş* i ÇıKTı Zaten[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Ainesidemos, 12 Aralık 2005 19:22 tarihinde demiş ki:Gidip geberticem hepsini artık yeter ! Neredeler?[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ainesdomestos satanic clanı bozulalı 2 ay oldu be janum deiğiştir imzanı...+adminler hangi ilde yaşıyo sölede bizde gidelim dövmeye^^....[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Gmlerin ne sucu varla Git Sen jamesi döv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonsivri Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 GMleri dövcekseniz K2Network binasının uydu resmi var ama orası biraz uzak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: _KoRn3R0th_, 12 Aralık 2005 19:26 tarihinde demiş ki: ainesdomestos satanic clanı bozulalı 2 ay oldu be janum deiğiştir imzanı...+adminler hangi ilde yaşıyo sölede bizde gidelim dövmeye^^.... senden daha iyi biliyorum satanicin 1 ay önce kjapandığınıda da işte insanin char i gidince elinden, olmayan karakterinin hangi clanda olduğu yada olmadığı pek önemli olmuyor kapiş ?[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 karaktere noldu?[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 12 Aralık 2005 19:22 tarihinde demiş ki: said: Ainesidemos, 12 Aralık 2005 19:22 tarihinde demiş ki:Gidip geberticem hepsini artık yeter ! Neredeler? Abi bilmiyorum okadar gıcık oldum ki o kadar para verip gidipte döbesim geliyo zaten gidersekte buluruz yaniii(ciddi ciddi düşünüyorum gitmeyi )[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: _KoRn3R0th_, 12 Aralık 2005 19:33 tarihinde demiş ki: karaktere noldu? invalid password işte malum sorun...[signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 inanın üzülüyorum ama gmlerin yapa bilecegi bişi yokk:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 o zmn kötü ya anesdesemos(yine yanlış yazdım sorry) Ama sonuçta adamları gidip dövemessin bi şekilde halledecekler ama bayaa uzun zaman oldu halledemediler daha... +bu arada buffs_bunnyle komşu deilsimisiniz nasıl bilmessin clanın bozulduğunu lol??...:-)[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ainesidemos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: _KoRn3R0th_, 12 Aralık 2005 19:42 tarihinde demiş ki: o zmn kötü ya anesdesemos(yine yanlış yazdım sorry) Ama sonuçta adamları gidip dövemessin bi şekilde halledecekler ama bayaa uzun zaman oldu halledemediler daha... +bu arada buffs_bunnyle komşu deilsimisiniz nasıl bilmessin clanın bozulduğunu lol??...:-) Yok abi biliyorumda zaten düzeltmekle uraşamam şimdi gıcık oldum.canım knight çekince giriyorum bugs la ama insanın kendi char i gibisi yok :'([signature][hline]server:ares LVL:62 %0.23 :P Elemental lord np:100k+ clan:Satanic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar