Necro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Olympia da canım sıkıldı gireyim cypher e dedim biraz :D bayağı bir değişiklik olmuş :S herkesde +8 miragedan aşağı item yok glass belt elf belt tezgahlara düşmüş bende aç gibi tabi atladım direk blue tra... chest item aldım 50m :S kırdırdım [spo1=Bu çıktı :D ][/spo][signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bala bak ohş...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Dur ya satam şunu 5 tane daha alam :D[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 salla Cyphere psikopat biff bile gelse duzeltemez. Ben charı satıom sende sat gusel oluyo :D[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 194k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Eğlencelik oynuos yaf :D[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar