deterjan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 millet bende şifre mağduruyum bence en ii çözüm JAPKO..evet yanlış duymadınız..japon serverları...dun gece indirdim japko yu..zor bela kayıtta oldum..şimdi giriyom ama beni logın olduktan 10 sn sonra oyundan atıyoo..bi görseni herşey çok ucuz..mesela raptor 2m:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 japko ucuz ama sen çooo...ooook eziq kalırsın bnce:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: emir, 12 Aralık 2005 17:16 tarihinde demiş ki: japko ucuz ama sen çooo...ooook eziq kalırsın bnce:D katılıyorum buraya bakarsan anlarsın [spo1=...][/spo][signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxxBeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 oha abi o en ya adamlar uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 japkoda kosp serbestmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_DarkAngeL_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 nasıı yaaaaa o sıkar bıraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar