NoCry_CZ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya abı cypherde shellerımle moradonda dolaşamıyorum walla su an onune gelen ıtem pls para pls dıyo ılk başlarda ısteyenlere elımden geldıgı kadarıyla verıyodum ama sımdı moradona gıder gıtmes 497803274783208943724987320984 tane pm gelıyor nedır bu ya acaba sadece bana mı oluyor yoksa butun shellı adamlara mı oluyor anlamadım walla artık moradonda çıplak gezıyom :D^^[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 64 Clan : Malesef Yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR_forever Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben olimpiada üstüm full plate elinde horn crossla geziom bana da diolar. Ama arkadaşta chitin war ona daha cok diolar[signature][hline]server:Olympia ----- Beramus Nick:Cool_Xul ----- _FR_ nation:Karus ----- Elmorad clan:Osmanlı ----- yok lvl:5x ----- 5x There's no place for you here,youngster! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bırak shelli yaa bak bana tenekelerle geziom(full plate) :D full plate rullazzz :D[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 abı bu ıs bole olmazkı ben sabahlara kadar lvl kasıorum ıtem kasıorum adam para pls ıtem pls demeyle ıtem alacagını sanıyor pm yıde kapayamıyorum alış verıs yaptıgım ıcın walla tek care olarak çıplak gezmeyı buldum sende ole yap ^^[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 64 Clan : Malesef Yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: demise666, 12 Aralık 2005 17:09 tarihinde demiş ki: bırak shelli yaa bak bana tenekelerle geziom(full plate) :D full plate rullazzz :D abi +7+8 shell varken full plateylemı gezem yanı ;)[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 64 Clan : Malesef Yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bu arada bende chitin bile yok :D bi de şu açıdan düşünüorm defans yok ama attack güzel edit:ekleme... [signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x [Bu mesaj demise666 tarafından 12 Aralık 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FR_forever Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bi ara biz cafede full shell, gırmızı pelerin,clan master bi charı(way be ne günnerdi onnar) bırakıyoduk pianada. sonra da başına 7-12 yaş arası bi velet bırakıyoduk. Bayaa güzel cevap veriolar tavsiye ederim :-D[signature][hline]server:Olympia ----- Beramus Nick:Cool_Xul ----- _FR_ nation:Karus ----- Elmorad clan:Osmanlı ----- yok lvl:5x ----- 5x There's no place for you here,youngster! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Buradan bütün pati üyelerine çağrı yapıyorum. Benden paticik ayağıyla para, item, exp vs yardımı istemeyin. VERMEM! Oyunda herkes kendi emeğiyle kazanacak ve kasacak. Benim anlayışım budur. Ha ama bilgi yardımı her zaman. Bilmediğinizi sorun biliyorsam elimden geldiğince anlatırım.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ahua ben de rastlıorum artık, tam RP yapıorum...."aga naber, 500k plz" =) İçine ettin be kardeşim be hikayemin =) Ama ben yeni yetme bişeyim elimde ne para ne item var tipimden de belli, yine de gelip soruolar çok ilginç, bi de belki ben yabancıyım? Sürekli "s.a" msj ları gelio anlamıorum yaf.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sana dedim ya bu kadar kıronun içinde senin güzelim RP erir gider. Sürekli s.a diye mesaj gelir. O gelmesse aga naber falan gelir. Bütün hayallerin dağılır... Dağıtırlar..[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ama artık tüm chatleri kapadım, hepsini hem de.Sadece oynicağım bi adam gelince açıorum o kadar.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Alın size güzel bir örnek :) [spo1=Allah versin dedik ama][/spo] [spo2=Niye ise çok kızdı eşşek :)][/spo][signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/51 Np:205.xxx/560 Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar