Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

King of Fighters : Another day

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

benim en cok hosuma giden kof mangalarinda ne zaman kyo'nun basi belaya girse iori orda bitiveriyodu ve kyo'nun olmediginden emin oluyodu. ehueheuhee ezeli rakibi, ondan baska kimsenin kyo'yu oldurmesini istemiyo. bi kere de kyo'ya yenilmisti, ve ondan kendisini oldurmesini istemisti, kyo da arkasini donup gitmisti. onu oldururse ugrasicak adam kalmiyo. cok ilginc bi iliskileri var.
Sosyal ağlarda paylaş

4. bölüm çıktı ve 4 bölümlük işgence bitti. hikayeyi devamını merak edenler kof mi2 yi oynasınlar (ama 3. boyut benden uzak dursunda) 4. bölümün sonunda kısaca söylemek gerekirse çok geyikdi .... neyse daha torrenti çıkmamış çıkınca birileri atar zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

torrenti çoktan çıktı da aramızdaki bazı "çok akıllılar" yüzünden aklımızdan çıktı gitti yollamak.
onların süperilitesi altında ezilmekle meşgulmüşüz malesef, ancak anladık...

http://bt.shinsen-subs.org/%5bshinsen-subs%5d_king_of_fighters_-_another_day_-_04_%5bd0ee4623%5d.avi.torrent
Sosyal ağlarda paylaş

ne battı aslanım sana?
bu hırs, tehditler falan?

insanlık yapıp soralım dedik, onda da "seni insan sandım bilmem ne", konuşmayacaksan hırsa bağlama boş yere...
ben forumdan çıkıp gidince hayatın mı kurtulacak nedir?

ne derdin var, söyle çözelim... paticik babanın tarlası galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

söyleyemezsin ki zaten?
derdinin ne olduğunu bilmiyorum da işte pati üzerinden bir laflar atma, aman şikayet ederim diye tehditler, özel mesaj atıp "sen atma" demeler, kim olduğunu sanıyorsun acaba?

kim olduğunu bırak, nedir dert olan sana o önemli..
halledebileceğimiz bir durum varsa hiç sorun değil, üstesinden geliriz..
"insan" olmasını biliyoruzdur illa?
Sosyal ağlarda paylaş

ya kardeşim allahını seversen zeka özürlü müsün?

imza dediniz, hani artık imza yok.
paylaşım dediniz, paylaştıkça battı..
nedir, bugüne kadar milyarlar kazanıyordun muhtemelen, ben gelince mi kesildi?
paticik'ten... hmm... 4 kişiye anime verdim, her birine de birer kere.
pazara bak. gören okuyan olsa seni adam sanacak, buraya para kazanmayya geldim sanacak...
ben mi dedim size anime arşiviniz geride kalsın da kıskanın diye?
derdin bu mu yani?
"aman onun hattı hızlı, ühü ühü, benden fazla animesi var"

hayır asıl sinirimi bozan senin bu "kendi çapında" lego yap bozuna karışmayan insanlar.
hakikaten burasını babanın tarlası sanıyorsun.

bir bak mesajlara. bir kere, sadece bir kere bile girip "buyrun torrenti, buyrun linki" demiş misin?
hayatın yalan, senin kendini büyük gördüğün yere senden iyisi gelince canın sıkılır tabi..
sonra başlarsın ampec, aral diye insanları tehdit etmeye... daha önceki tartışmaları da açalım istersen?
ipe sapa gelmez yalan dolan cümlelerin, bana değil kendi dediklerine yaptığın yorumlarla beni suçlamaların?

ne diyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

lolanzi

senın su yazını okuyan herhangı bırı bıle nasıl bır ago ya kapılıp gıttıgını anlar

benım anıme arşivim yok hoşuma gıdenı cekıyorum dunyanın en buyuk arşivi bende yı oynamıyorum saysan 20 anıme anca cıkar ve en onemlısı ben sımdıye kadar patıcıgı gectım hıckımseye satış yapmadım
su forumdan realde bır tek senarious ıle gorusuyorum oda şahittir gelır evıme abı onu cek bunu cek der verırım gıder benım ıstedıgımı 1 ay sonra belkı getırır (cok gzuel taş atarım nerde benım cowboy bebop um :))

onun dısında senın gıbı kendı efsaneme asık bır tıp olmadıgım ıcın mesajında ansıl narsıst ve egomanyak bır tıp oldugun bellı oluyor ılgı cekebılmek için yanıp tutusuyor sun ve kendını boyle turkıyedekı sayılı adamlardan bırı sanıyorsun tavrın cok sınrı bozucu ama olay o degıl

olay pıyasadakı kosebasındakı bılgısayarcıdan aldıgım oyunda acık acık senın nıckını bulmamla alakalı

faırlıght ve devıance a denk goruyorsun heralde kendını kı bu kadar cesur bır ıs yapıyorsun sınır bozucu olan o ve bana gelıp korsan ı savunuyorsun anıme boyutunu gectım yanı dırek korsan oyun dagıtıyorsun pıyasaya

korsancılık yapmak kotu vs vs vs tekrar saymıyorum ama yaptıgın sey kotu olmasına ragmen kendını boyle bır kahraman olarak goruyorsun ve pıskın pıskın utanmadan korsanı savunuyorsun

turkıyede oyunculuk ve oyun pıyasası senı ngıbı adamalr yuzunden gelısmıyor ıkı dakıakda oyunu cekıyım dagıtıyım heryerde ısmım gecsın bır faırlıght bır devıance gıbı ısım yapıyım

oyle olmuyor bu ısler ne yazıkkı

ayrıca torrentlerın lınkını buraya vermen ne kadar buyuk hızmettır tartısılır anımeınfodan her ıstıyen takır takır bulur senın buraya onalrı yazmanın tek sebebı daha cok ılgı cekmek boyle hızmet yapıyor havası vermek

senın gıbı coook adam gordum ben kımelr geldı kımelr gectı burdan kendı kucukcuk kafalarınızda forumu bır toprak userlarıda onun ıcın savasan kısıler olarak goruyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

senin kadar sığ bir adamla tartıştığıma inanamıyorum...

haklısın, o deviance, o farirlight, o razor falan... doğrusun...
eyvallah paşam, bana günümü gösterdin..

buyrun, alabildiğine paticik, aynen eskisi gibi, senin kulun kölen hepsi, ben de eteğini öperim..
hadi selametle..
oh be, hey allahım... pati'yle doğmuşsun belli, bize "pati'yi sahiplenme" nutku çekmene bakmadan...
ama haklısın.
hayatta başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

viktor ben olmuşum kowboy bebop itu yollarında bounty hunting yapıyorum... şaka maka bir ara vermem lazım sana dimi ya pufff bi evde pc açabilsem

edik: xueshen abi millete sorup duruyorumda bende bulamadım bulunca yazarım ismini

[ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 13:05 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

xueshen
"oh yea...it's been known for a little while know that the song that plays rather frequently is apparently "regret" by dakota star. however it seems as if no official release has the song yet... "
diye bir yazu geçmişler ama tam olarak emin değilim bi araştır istersen
not: linki arıyorum bulursam veririm
Sosyal ağlarda paylaş

onemli degil, alistiim icin dalga da gecsen kaele almazdim zati :p
evet guzel sarki. yillarca bekledikten sonra en sonunda kyo'yu bir animede izlemek nasip oldu. 4. bolum e n sevdigimdi iclerinde. sanirim bi 6-7 kere falan izledim (of kyo'nun canak uberdi) :d :d :d muahhahaha
bu arada viki-kun, her lolanzi dediginde yerlere yatiyorum xd
Sosyal ağlarda paylaş

önce utorrent, bitcomet, azureus veya bittornado gibi bir torrent programını kur (herhangi bir arama motorunda aratırsan bu ücretsiz programları bulabilirsin) daha sonra www.isohunt.com sitesine git ve orada "shinsen king of fighters" yaz 2-4 arası bölümler için linkler orada linke tıkladığında download torretn diyen bir link daha çıkıyor onu tıkladığında indirmenin başlıyor olması lazım. 1. bölümü ise www.spytorrent.com sitesinde yine "shinsen king of fighters" yazarak bulabilirsin. şu an için direkt download veren bir yer bilmiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...