aga_clan_pls_oky Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 http://img306.imageshack.us/my.php?image=turkmusonbabaclanplz8zb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: aga_clan_pls_oky, 12 Aralık 2005 18:01 tarihinde demiş ki: Press Ok[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bir Türk klasiği... Bugün biri gelmiş eslandda bana para ver diye bana spam yapıyo. 1 coin verdim kıllığına. Daha ver daha diyor. NEfret ediyorum nefret![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: bilinc, 12 Aralık 2005 18:05 tarihinde demiş ki: Bir Türk klasiği... Bugün biri gelmiş eslandda bana para ver diye bana spam yapıyo. 1 coin verdim kıllığına. Daha ver daha diyor. NEfret ediyorum nefret! katılıyorum gelen geçen clan + clan pls aga para versene aga buffffffffffffffffffffff aga aga aga S>Shard +3 Pm Me Pls 275M[signature][hline]name : Life_Angle lvl : 6x(x=1 :P ) Server : Dies Np : 15.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Süper 1 Dialog :D yarıldım abi yaa :D :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 tencere yuwarlanmış kapağını bulmuş :)[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evafan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 -Clan uf -So you will give me 10 gems if ill -join u? -ok -and what if ill kick u after? -ok auhauhuasaushas[signature][hline]Dies Karus Shadow Vain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: bilinc, 12 Aralık 2005 18:05 tarihinde demiş ki: Bir Türk klasiği... Bugün biri gelmiş eslandda bana para ver diye bana spam yapıyo. 1 coin verdim kıllığına. Daha ver daha diyor. NEfret ediyorum nefret! Çabuk Açıkla bilinc O ben miyim Sana Aga Plisss Dedimmiydi ben arkadaşın charlan :D:D[signature][hline]İthal Antep Fıstığı Bulunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 [spo1=xD][/spo] böleleride war mesela xD [spo2=nie koydum bilmiom içimden geldi xD][/spo][signature][hline]__/) (o.O ) (> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ben internet kafede yolarım bunlara rast gelsem, tutamam kendimi =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 lol^^ kalp resmi ne öle adamın işi gücü yok onlamı uğraşmış omg....[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar