Quentus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ya Odev aldim web sitesi yapicam 70 - 80 mb kdr bisi konusu cografi bolgelerimiz olarak dusunuyorum acaba elinde fotgraf gif vs... olan varya yollayabilirmi ???? ([email protected]) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 elimde gif fln yok da googledan bulabilirsin ayrıca 70 80 MB web sitesi mi olur?[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 web sitesi dediğim 1 mb olur olmadı 2mb olur flash mlash :) gerisi bayar =) Bol bol dosya yüklersin olur da... ödev bu =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 muvi falan mı atçan :D[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 en en en en fazla 20-25 mb alır (oda harita falan uplarsanve amatörce yapacaksan en fazla 1-2 mb ni alır)[signature][hline]*********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quentus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya hocalarda mantikmi aranir bende dedim hocam olmaz die adam tutturdu olur die bi iki tane flash koydum biyerden bulupta sole turkiye harita marita bi flash bulamadim sekil yapiim zate bakttim dolmuo basicam fona muzigi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: acaba elinde fotgraf gif vs... olan varya yollayabilirmi ???? google images kullan. mesela akdeniz : http://images.google.com.tr/images?q=akdeniz [Bu mesaj ninjaturtles tarafından 12 Aralık 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kalanına da rar dosyası atarsın bi tane =) yada mp3 dosyasına yerine wav dosyalarıyla efektleri yaparsın[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? [Bu mesaj fastreload tarafından 12 Aralık 2005 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar