Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Hangimiz öss'ye girmiyor ki bu sene eheh :p[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa-
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
utopia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sen sus sen başka gezegendensin:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Valla filme gitmek hoş olurda ben korkarım:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer
Dark_Lord_Kain Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya ne biç.im yaptık bu hafta. Ne zaman ne olacağı belli diil. Benim hiç haberim yok cuma buluşulacağı, cumartesi ne halt yeneceği. Pazar 1:30 da bi haberim var sevinçten. o kadar. bu kadar çabuk mu herşey karıştı....
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 olmadı bu hafta ama haftayada olucagını sanmıorum olursa gelmeye calısıcam[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Garbage =o= FM@ wj Hardter
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yalan olmuş, hayırlı olsun :)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya öyle oldu mum yakın...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa-
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 zeynep kızma bea =)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: spawn77, 05 Aralık 2005 20:43 tarihinde demiş ki: Çok merak ettim arayıp örenicem ismini. Öğrendim buyrun [spo1=isimsizin ismi]Özgeymiş[/spo] öz-gey-miş :) hahaha hzuahzuaha :P[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Divertissement, 11 Aralık 2005 20:33 tarihinde demiş ki: ya öyle oldu mum yakın... yok bee bis gene eğlendik demi kıs gelemeyeler çatlasın yaa heüheühüeh cuma, cts, pzr full çalıştık eğlendik valla :D çalışan eğlenir yane :D :D :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
Öne çıkan mesajlar