Hardter Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ben gelıorum Şeytan çarpmasına gıdelım derim:P[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bende geliom![signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben izmirli ama rezil bi patiyim.[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bende gelebılırım buyuk ıhtımal[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hem ogün ksk ve bjk maçıda yok istediiniz kdr dururum bu sefer:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 pazar günü mü gidilcek sinemaya? cumartesi olursa gelirim,pazar olursaz gelemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: utopia, 07 Aralık 2005 18:50 tarihinde demiş ki: ben izmirli ama rezil bi patiyim. Neden ki? Slayer listeye başla sen bence de,bu sefer kalabalık olacak gibi...Ama haftasonu belki gelemeyebilirim[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Tedicit, 07 Aralık 2005 19:06 tarihinde demiş ki: pazar günü mü gidilcek sinemaya? cumartesi olursa gelirim,pazar olursaz gelemem ben hergun gelirim ama sizlere baglı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Benim Göbek Deligim Var[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 harry pottera giderseniz bende gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ne harry potter ı yaa:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hangi filme gitcez? bu arada c.tesi olrsa buluşma bncede daa ii olr çnkü pazar günü dersanem başlıo o yüzden c.tesi daha rahat olur.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 c.tesi olursa gelemem dershanem var oglen[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tam olarak hangi gün olcak biri bişey desin ayrıca harry'ye gitmeyelim izledim ben onu ben şeytan çarpması için gelcektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bende gelirim heralde, sanırım, emin değilim, kesin bişi söyleyemem :|[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Tedicit, 07 Aralık 2005 19:32 tarihinde demiş ki: tam olarak hangi gün olcak biri bişey desin ayrıca harry'ye gitmeyelim izledim ben onu ben şeytan çarpması için gelcektim işte cinemadan anlayan bir arkadasımız evet bencede ona gıdelım dıorum bende gün farkmaz[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 c.tesi olursa bende yokum[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eet pazar olsun plsssss...[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ii lem tamam pazar olsn:D ama saat 1:30 da buluşalm, çnkü dersanem 1:15 te bitio kıbrıs şehitlerinin sonunda dersanem, ordan yürürüm sevinçe kadr. uyar mı size 1:30??[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bana uyar vallaaa...kesin gelicem yani bu sefer...özledim pati kardeşlerimii[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eheh ok bekliorus:D ama gene 2 dk durup gitme ok?:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 banada uyar[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 söz çok oturcam: )[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben gelemiyorum o zaman size ii eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Kartan, 07 Aralık 2005 19:14 tarihinde demiş ki: said: utopia, 07 Aralık 2005 18:50 tarihinde demiş ki: ben izmirli ama rezil bi patiyim. Neden ki? çünkü össyim ve yine çünkü hiçbi pati buluşmasına gelemiyorum acı acı fark ediyorum ki zamanım yok:( rezilim işte:)[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 7.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar