Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Divertissement, 05 Aralık 2005 19:55 tarihinde demiş ki: [spo8=İsimsiz (inanın kim olduğunu bilmiyoruz)][/spo] siz onu boşverin de bu hatun kim onu söyleyin. bir de sonradan bir arkadaşı da geldi gayet selamsız bir şekilde oturdu falan :p +1[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Slayerı arkadaşı o isimsiz. İnanın ben bile bilmiyorum ismini :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 o sizin ark deilmiydi yaa???[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 harbi kim onlar ?[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 evet yaa kimdi bu kız? ismini bilen var mı?[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Çok merak ettim arayıp örenicem ismini. Öğrendim buyrun [spo1=isimsizin ismi]Özgeymiş[/spo] [signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion [Bu mesaj spawn77 tarafından 05 Aralık 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Resımlerı koymaya calıstım ama olmadı bı dahakı sefere deneyecegım kusura bakmayın rahatsızım bıraz [Bu mesaj Hardter tarafından 05 Aralık 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 şeyta çarpması çok kötüymüş[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 uzanacak arkadaş rahatsız falan değil hedehödö edit: o hatunun nicki -alatariel- [signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- [Bu mesaj Divertissement tarafından 05 Aralık 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Ah koymayın benim resimleri bi daha,hiç fotojenik değilim:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [spo1=Hardter][/spo] [spo2=Alatariel, Hardter][/spo] [spo3=Hardter,Alatariel,Slayer77][/spo] [spo4=Tedicit, Blindcat][/spo] [spo5=telekoma bunlar girsin:D][/spo] [spo6=Alatariel rüşvet alırken:D][/spo] [spo7=Alatariel, Hardter, Slayer77][/spo] [spo8=Hardter, Alatariel, Slayer77, Tedicit][/spo] [spo9=yoldan bulduk][/spo] [spo10=wc öncesi Hardter:D][/spo][signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 eyw aperıon kardesım ben atamadım sen attın ii oldu bu resımdekı arkadaslar geyık ortamındakıler o rüşvet olayı ve wc olayı süper hehe saolasın tekrardan haftaya görüşmek üzere[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yahu ben atamadım ne bileyim eyw apeiron. Bundan sonra Apeiron uploaderımız olsun (zaten başka işe yaramıyor) löl :P[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 e hani gitmeyecektiniz nargile konagına yaa off off olmadı ama :([signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Divertissement, 06 Aralık 2005 08:29 tarihinde demiş ki: ...Bundan sonra Apeiron uploaderımız olsun (zaten başka işe yaramıyor) löl :P hı hı anlıorm bn seni:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 [spo1=edited by Gothic euheuhe lol:D][/spo][signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 abi benım saclar ne öle ya pembe bozmasın bizi :)neyse gothıc arkımıza tesekurlerımızı ıletıoruz[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gothic zuhauzhza eline sağlık[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 +1[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Gothic olayı bitirmiş lol =)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Lord_Kain Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 evet arkidişler *havuç yeme sesi* msn göçtü galiba. neyse. hafta içi sonu zaman söyleyin gelirim büyük ihtimalle. :) just call me! 0535 xxx xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 o/ fallen imam super olmus[signature][hline]Impure souls of living dead shall be bansihed into eternal Damnation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hafta ici sürekli gidiyoruz nargile konagına ne ara geldinizde senlik verdiniz bakayım :) neyse bi dahaki sefere[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 biz haftasonu gitmiştik ama:D(pazar günüydü)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 valla ben cumadan sonra her gün boşum bugun baya işim var malefes şöe 100+ test gibi yani gelemicem ama cuma ve ertesi günleri her yere gelirim pati ile :-P bu pazar gene buluşurus gene dağıtırıs hatta cinema yapalım daha entresan olur demü :D hade liste yapak yavaş yavaş :) pazara as kaldı[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar