Redogski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Divertissement, 05 Aralık 2005 01:03 tarihinde demiş ki: ilk buluşanlar: Hardter, Eshevar, Apeiron, Divertissement. yalana bak hardter la beraber geldik la biz.görmedinmi yoksa biziO_o[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 patileri seviyorum ben ulen.. *!lol*[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu arada izmir tafasını çarş gecesi yada akşamı diim 8-9 gibi etap bara beklerim.hafiften bar programı gibin bişiy var.çalcaz bişiler.ne çalcaz bende bılmıom oraya gidince ne çıkarsa artık.:D beklerim hepinisi...[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 +1 [spo1=ihi]hebelehübele löl[/spo][signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- [Bu mesaj Divertissement tarafından 05 Aralık 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 +1[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Herzamanki gibi bi buluşmaydı Çok eğlendim :) Hardter o bıçağı unutmadım. Arkanı kolla derim. Çarşamba gelebilirim bende. ufak çaplı pati ailesi olarak takılırsak güzel olur.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ewt çarsamba yada cuma bız toplanıoruz denız bekle kardesım gelıorum 15 15 unutma ha spawn abi ben ettım sen etme 2 cocugum var:)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 benim 4 tane var sen acıdınmı lan bana :P[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion
Dark_Lord_Kain Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 çarşamba belki, cuma imkansız gelemem. da haftasonu sizinimdir:)
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Resimler geliyooooorrrr (Apeiron tarafından)[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa-
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 BULUŞMA FOTOLARI:D [spo1=Hardter,Gothic,Redogski][/spo] [spo2=bi ark, ben,Divertissement,Eshevar][/spo] [spo3=Redogski,Gothic,Hardter][/spo] [spo4=eller:D][/spo] [spo5=Kartan,Slayer77,Redogski][/spo] [spo6=Gothic,Hardter][/spo] [spo7=Redogski,Gothic,Hardter,Ben][/spo] [spo8=Eshevar][/spo] [spo9=ApLa:D (Divertissement)][/spo] [spo10=Topluca:)][/spo] [spo11=bi daa topluca][/spo][signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Dark_Lord_Kain Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 beni iki kere çekmişiniz. birinde hamburger gibi görünüyom diyerinde kı*ım çıkmış sadece:P neyse artık he ben toplucada uzun sarı saçlı olanım:) artık bu sesin arkasındaki sesi de görmüş oldu herkez:P :P :P
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [spo1=Redogski][/spo] [spo2=Kartan][/spo] [spo3= +1 Hardter][/spo] [spo4=Gothic] Sözde gothic işte...[/spo] [spo5=Eshevar (yazıldığı gibi okunuyor)][/spo] [spo6=Apeiron][/spo] [spo7=Solarid][/spo] [spo8=İsimsiz (inanın kim olduğunu bilmiyoruz)][/spo][signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa-
cosmic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben hepsine kalamadm ama çok özlemişim herkesi gittim bi merabaa dedim öptüm geldim: )))hepsi süper: ))[signature][hline]baby you're so vicious...
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Divertissement, 05 Aralık 2005 19:55 tarihinde demiş ki: [spo6=Apeiron][/spo] daha kötü bi foto mu bulamadn dimi?:-p[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 agız fln yayılmıs:)[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore.
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Daha iyi çıkamadın dimi (:[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa-
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 zuhahza iimiş elinize sağlık[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. [Bu mesaj Redogski tarafından 05 Aralık 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [spo1=Divertissement]yoğun istek üzerine:D[/spo][signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ehueuhe kirli çamaşırların döküldüü an[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ehueh yok lam kirli çamaşr fln dökmüoz biz:D divertissement msnde söledi o fotyuda koy die o yüzden koydum:D dimi kız?:-p[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
cosmic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 her fotoda güsel benm ablam: ))[signature][hline]baby you're so vicious...
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 haa istek varsa ozmn ok:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı.
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya ben bana yollamasını istemiştim sadece o nedir ya haşin gız resmen... yürü be.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa-
Öne çıkan mesajlar