Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir Buluşması Vol.3

Gothic

Öne çıkan mesajlar

Gerçi ben lex'den duydum ama geç söyledim sanırım:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir Pati buluşması günceleşti :D

Slayer77
Spawn77
Apeiron
Divertissement
Eshevar
Dwinz
Gothic
Tedicit
-alatariel-
Lexius
Hardter
Kartan
Redogski
Dark_Lord_Kain
CythraulAkhera

Slayer77 Paticik İzmir Buluşması Organizatörü :p :D

Tel:0537 88 ????????

Bugun Nargile konağınıda ayarlicam sayı baya arttı :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu]
Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]

[Bu mesaj slayer77 tarafından 03 Aralık 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj slayer77 tarafından 03 Aralık 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj slayer77 tarafından 03 Aralık 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Günün özeti: Sevinç pastanesinde buluşuldu, fazla beklemeden nargile konağına gidildi, 3 saat kadar oturup kaynaşıldıktan sonra sıkılan gençlik kendini sokağa atıp çimlerde yuvarlandı, kimisi çimlerde muhabbet etti abur-cubur yedi, kimisi yoldan insanlar bulup aramıza soktu onlarla tanışıp muhabbet etti, bir grup satanist (diye adlandırılan frp aşkıyla yanıp tutuşan insanlar) oyun çevirmeye çalıştı. Wod meraklıları olan ferepe tutkunları iletişim'e gidip vampir olmanın inceliklerini yaşarken (!) diğer muhabbet patileri tekrar nargile konağına yolaldılar (tilki ve kürkçü dükkanı olayı). iletişim'in kapanmasıyla tekrar yollara düşen vampirimsi gençler biraz dolaştıktan sonra arka sokağa geçti. Bu sırada dağılan muhabbet patilerinden kalanlar da vampir patilerin yanında oturup biraz vampir saçmalığı dinledi. Burdan da bir süre sonra sıkılan patiler internet cafeye geçip cs oynadı (ölen ya da yaralanan olmadı -ya da biz görmedik-). Zaten geriye kalan 6 kişi de saat 10a doğru evlere dağılmak üzere ayrıldı.

ilk buluşanlar: Hardter, Eshevar, Apeiron, Divertissement.
Yavaş yavaş dökülenler: Kartan, Slayer77, Spawn77, Edurus77, Redogski, Gothic, Solarid.
Umudumuzu kesmişken gelenler: Dwniz, Dark_lord_kain, Blindcat, Tedicit, Cosmic, -alatariel-.

Speşıl tenks tu:
Dwniz: onca sıkıntı arasında bize de vakit ayırdığı için.

Spawn77: en büyük diyem(dm) olduğu için. üstün sabır göstererek öğrenmek isteyenlere oyun öğrettiği için. (saymakla bitmez geçiyorum)

Slayer77: buluşmayı organize ettiği için.

Kartan: önüne gelen herkese paticik buluşması mı? diye sormaktan çekinmeyip sonunda bizi bulduğu için.

Cosmic: gelemeyeceği halde bir yolunu bulup 2dk da olsa bize göründüğü için.

[spo1=edit için ]bu kadar şeyi yazarken yoruldum açıkçası okurken siz de yorulabilirsiniz hatta sonuna kadar gelmeyip sıkılabilirsiniz ancak bütün bunları yaşarken biz çok eğlendik, sıkılmadık ve hiç yorulmadık. ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK![/spo][signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-AbLa-

[Bu mesaj ablanız tarafından 05 Aralık 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ablanız tarafından biraz daha değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Divertissement tarafından 05 Aralık 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abla saol guzel ugrasıp yazmısın ama bızım yasadıklarımızı buraya sıgdırman ımkansız gercekten ama gercekten aşırı eglendık 2 gruba ayrıldık ewt ama süperdi cs olayında ıse spawn ve bazı arkadaslara attıgım bıcaklar süperdi :)bı yerınız acımıor demı? hehe[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dark_Lord_Kain, 04 Aralık 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
ya arkadaşlar beni tanımayanlar isim olarak, boynunda Soul Reaver (kılıcı) olan kişi benim. beni beğenenler beğenmeyenler msg atabilir :PpP
ya ben çok eğlendim yine. çatlasın bazıları gitmeyin diyenler örneğin. 4. Buluşmaya herkezi bekleriz, bazıları çatlasın.

Kain, Lord of Nosgoth

Sakin kimse bizi kıskanmıyor ve çatlamıyor bu şekilde yazılara gerek yok lütfen.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla

Sosyal ağlarda paylaş

Dün gelen bütün arkadaşlara teşşekür ediyorum gene çok eğlendik güldük işallah böyle devam ederiz.

Haftaya tekrar buluşacağız haberiniz olsun.Artık topic açmanın bi anlamı yok arkadaşlar herkesin birbirinde msn'si var nasılsa oradan ayarlarız gelmek isteyen herkeze açığız.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla

Sosyal ağlarda paylaş

Gerçektende çok eğlendik.Biraz geç kalsamda herkese ısınmam kolay oldu.Bu arada herkes dağılana kadar +1'ler havada uçuştu,kendimi patide gibi hissettim...:)Bidahaki sefere bende fotoğraf makinesi unutmayayım[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe ablamızın cep telefonundaki çektiği resimleri koy...:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...