Kartan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Bende varım slayer...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Gerçi ben lex'den duydum ama geç söyledim sanırım:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 İzmir Pati buluşması günceleşti :D Slayer77 Spawn77 Apeiron Divertissement Eshevar Dwinz Gothic Tedicit -alatariel- Lexius Hardter Kartan Redogski Dark_Lord_Kain CythraulAkhera Slayer77 Paticik İzmir Buluşması Organizatörü :p :D Tel:0537 88 ???????? Bugun Nargile konağınıda ayarlicam sayı baya arttı :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] [Bu mesaj slayer77 tarafından 03 Aralık 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj slayer77 tarafından 03 Aralık 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj slayer77 tarafından 03 Aralık 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 biras geç kaldım haber wermekte biliom ama bn de geliorum yrna:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Slayer ayarladı nargile konağını 20 kişiye kadar kontenjanımız var Ayrı bi odada buluşacaz. :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 12 de sevıncın onunde olucam gelıcek olanlar pm atsın[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 CythraulAkhera gelemiyormuş. Buraya yazmamış neden bilmiyorum. Bana söyledi kendisi. Öyle yani ben 12de ordayım 5 dk beklerim sonra giderim mekana valla nargileler 2 saatte geliyo zaten...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben yokum arkdaşlar.nedenini boşverin. gelemiyorum.haftya inş..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 abla yazdıgın ıcın tesekkurler dun gelemıyecem yazdım ama bugun belkı gelebılırım eger para bulursam gelemessemde herkese iyi eglenceler[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Unutmadan söyleyim fotoğraf makinası getiriverin allah rızası için be! telefonlarla olmuyor. valla bak.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 can getiriomuş bide ben getiririm. ama acaba bnmkinin şarjı varmı? *!bakmaya gider*[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindcat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 e ben şimdi kaçta orda olcam yaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Pati izmir kalanlarla gene Lan'da[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 resimleri isteriz resimleri isteriz yine süperdi bu sefer pati deilde aile üyeleri bulusması gıbı oldu heheh süperdi camping olayınada gırelım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Lord_Kain Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya arkadaşlar beni tanımayanlar isim olarak, boynunda Soul Reaver (kılıcı) olan kişi benim. beni beğenenler beğenmeyenler msg atabilir :PpP ya ben çok eğlendim yine. çatlasın bazıları gitmeyin diyenler örneğin. 4. Buluşmaya herkezi bekleriz, bazıları çatlasın. Kain, Lord of Nosgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Günün özeti: Sevinç pastanesinde buluşuldu, fazla beklemeden nargile konağına gidildi, 3 saat kadar oturup kaynaşıldıktan sonra sıkılan gençlik kendini sokağa atıp çimlerde yuvarlandı, kimisi çimlerde muhabbet etti abur-cubur yedi, kimisi yoldan insanlar bulup aramıza soktu onlarla tanışıp muhabbet etti, bir grup satanist (diye adlandırılan frp aşkıyla yanıp tutuşan insanlar) oyun çevirmeye çalıştı. Wod meraklıları olan ferepe tutkunları iletişim'e gidip vampir olmanın inceliklerini yaşarken (!) diğer muhabbet patileri tekrar nargile konağına yolaldılar (tilki ve kürkçü dükkanı olayı). iletişim'in kapanmasıyla tekrar yollara düşen vampirimsi gençler biraz dolaştıktan sonra arka sokağa geçti. Bu sırada dağılan muhabbet patilerinden kalanlar da vampir patilerin yanında oturup biraz vampir saçmalığı dinledi. Burdan da bir süre sonra sıkılan patiler internet cafeye geçip cs oynadı (ölen ya da yaralanan olmadı -ya da biz görmedik-). Zaten geriye kalan 6 kişi de saat 10a doğru evlere dağılmak üzere ayrıldı. ilk buluşanlar: Hardter, Eshevar, Apeiron, Divertissement. Yavaş yavaş dökülenler: Kartan, Slayer77, Spawn77, Edurus77, Redogski, Gothic, Solarid. Umudumuzu kesmişken gelenler: Dwniz, Dark_lord_kain, Blindcat, Tedicit, Cosmic, -alatariel-. Speşıl tenks tu: Dwniz: onca sıkıntı arasında bize de vakit ayırdığı için. Spawn77: en büyük diyem(dm) olduğu için. üstün sabır göstererek öğrenmek isteyenlere oyun öğrettiği için. (saymakla bitmez geçiyorum) Slayer77: buluşmayı organize ettiği için. Kartan: önüne gelen herkese paticik buluşması mı? diye sormaktan çekinmeyip sonunda bizi bulduğu için. Cosmic: gelemeyeceği halde bir yolunu bulup 2dk da olsa bize göründüğü için. [spo1=edit için ]bu kadar şeyi yazarken yoruldum açıkçası okurken siz de yorulabilirsiniz hatta sonuna kadar gelmeyip sıkılabilirsiniz ancak bütün bunları yaşarken biz çok eğlendik, sıkılmadık ve hiç yorulmadık. ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK![/spo][signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- [Bu mesaj ablanız tarafından 05 Aralık 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ablanız tarafından biraz daha değiştirilmiştir] [Bu mesaj Divertissement tarafından 05 Aralık 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 abla saol guzel ugrasıp yazmısın ama bızım yasadıklarımızı buraya sıgdırman ımkansız gercekten ama gercekten aşırı eglendık 2 gruba ayrıldık ewt ama süperdi cs olayında ıse spawn ve bazı arkadaslara attıgım bıcaklar süperdi :)bı yerınız acımıor demı? hehe[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Lord_Kain Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ümit kesilmiş mi ya ben saat 3-4 gibi gelecem dedim zaten daha önce diil. aa saat 3 te gelmedim mi:(( ühü ühü ühü Kain, Lord of Nosgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Dark_Lord_Kain, 04 Aralık 2005 23:21 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar beni tanımayanlar isim olarak, boynunda Soul Reaver (kılıcı) olan kişi benim. beni beğenenler beğenmeyenler msg atabilir :PpP ya ben çok eğlendim yine. çatlasın bazıları gitmeyin diyenler örneğin. 4. Buluşmaya herkezi bekleriz, bazıları çatlasın. Kain, Lord of Nosgoth Sakin kimse bizi kıskanmıyor ve çatlamıyor bu şekilde yazılara gerek yok lütfen.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Dün gelen bütün arkadaşlara teşşekür ediyorum gene çok eğlendik güldük işallah böyle devam ederiz. Haftaya tekrar buluşacağız haberiniz olsun.Artık topic açmanın bi anlamı yok arkadaşlar herkesin birbirinde msn'si var nasılsa oradan ayarlarız gelmek isteyen herkeze açığız.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yok biz topik açalım yine çünkü her seferinde gelen yani insanlar oluyor...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Gerçektende çok eğlendik.Biraz geç kalsamda herkese ısınmam kolay oldu.Bu arada herkes dağılana kadar +1'ler havada uçuştu,kendimi patide gibi hissettim...:)Bidahaki sefere bende fotoğraf makinesi unutmayayım[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 güzeldi baya eğlendik:D bide şu foto mak. bulabilirsem upload etcem fotoları. :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Hehe ablamızın cep telefonundaki çektiği resimleri koy...:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bendeki fotoğraflar 4-5 kişinin vesikalık resimlerinden ibaret (:[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar