Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir Buluşması Vol.3

Gothic

Öne çıkan mesajlar

said:
Hardter, 29 Kasım 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
gothıc topıcıg slayer acıcaktı bıde ama neyse actın ılgılen bari gelıceklerın ısımlerını yaz:P

+1[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yok canım önemli değil ben açıcam o açıcak boş verin :) bide izmir pati vol3 yerine İzmir Pati Aile buluşması desek daha doğru olur demi :D

Bakın beyler ve bayanlar sevinç artık bırakalım Nargile Konak öle bi bk onun kartı var bi oda ayırtalım daha ii olur herkesde oraya gelir konser olayını boş verin bence ben gelmeyi pek düşünüyorum para para para :p

Ben derimki Pazar saat 2:00-2:30 gibi nargile konak orada buluşurus odamıs hazır olucak zati herkes orada bekler dışarda ayakta kalmayıs hem. ben gene oradayım :) kaçırmam[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu]
Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]

[Bu mesaj slayer77 tarafından 30 Kasım 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

her kimsen, ne yapmaya çalışıosun anlamış deilim.
izmirde oturan arkadaşların çounlugu şu durumdan memnunsa sana laf söylemek düşmez.ayrıca komik bi taraf gördüysen söyle hep beraber gülelim..
ayrıca bizde gösterelim demişsin.. istediğin zaman istediğin buluşmayı istediğin tarıhe alabılirsn gelip gidenlerle istediğin kadar eğlenebilirsin tutan varmı?

boş yere polemik yaratmayın komik duruma duşuyosunuz gerçekten...[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Sosyal ağlarda paylaş

3.yüde kasarız 5.ciyide, buluşup buluşmıcaımızı sanamı sorcaz arkadaşım?!?
eğlenioruz demek ki buluşuoruz.Eğlenmesek nie buluşalım![signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Axl kardeşim.

Sorunlu musun biz buluşmuşuz buluşmamışız bundan sanane. Eğerki beğenmiyosan katılmazsın. İnsanların eğlencesini baltalamanın amacı ne. Ayrıca gerekli yada gereksiz diye karar vermek sana düşmez. seninde buraya post atman gereksizdi ama bak atmışın.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

bızde carsı cocuguyuz ama carsı cocugu böle yapmaz bız eglenmek ıcın bır araya gelıoruz maksat takılıp eglenmek bari en azından bız bulusucaz dıoruz ama ogun eken olmuor yanı herkez bulusmaya saygılı.Her zaman her bulusmaya gelırım param olmasada maksat bı arada olmak sanırım bu izmir bulusmasını acıcaz daha buyuk seylerde yapıcaz[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Sosyal ağlarda paylaş

@AxlXelru kendi adıma konuşuyorum, senin canlı bir yaşam formu olman komedi. hiç kasma daha fazla yaşamaya. gereksizsin. insan ırkının adı kötüye çıkacak. bak bize, biz yaşıyoruz böyle uzun zamandır.

hakaret mi ettim? belki, aslında taşladım. çünkü karşılaştırırsanız üslubum aynı onunkiyle. neyse..[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AxlXelru, 30 Kasım 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
İzmir de oturan ben ve arklarım adına konusuyorum yaptıınız bulusmanın resmını gordukte yanı komedı iş yapmışınız bence hıc kasmayın 3. yu yapmak ıcın gereksiz oluo sızınkıler Izmır patilerin adı kotuye cıkıcak lol . Bırakın bu işi bikerede biz gosterelım

Yaa sen kimsinki seni ilgilendirmeyen şeylere karışıyorsun gelmiceksen yazı yazma kardeşim halla halla post kasıcak yer bura değil koçum yadi başka kapıya bu izmir pati buluşmasını aştı artık aile haline geldi ve aile işlerinede karışma.

Yaa saat 2 harbi geç yaa biras daha erken buluşmak daha ii olur 12-12:30 gibi herkes o gelicek diyede bi kural yok herkes nargile konakta olucak nasılsa.
Arkadaşlar bakın gelicek olanlar lütfen bugun mesaj atsınlar kişi sayısına göre nargile konaktan oda ayarlamaya calışıcam ona göre herkes yassın PLS[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu]
Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...