beginner Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yani bu şekildemi yazılıyor bu bug onuda bilmiyorum ama millet çatır çatır cz de bunu kullanıyor..yapmasını bilmeyen adamlar bu arkadaşlara np vermek zorundamı haksız şekilde ? yapanlar sölesin herkez öğrensin bari nasıl yapıldığını !!!! nede olsa ban man yok cz deki % 80 assasianlar kullanıyor bu bug'ı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 www.fraps.com ' dan fraps indir.. çekimini yap.Gm lere yolla.Ingilizcen warsa KO nun kendi forumuna koy :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Buna bende katılıyorum. Bende bu terimin ne için kullanıldığını bilmek istiyorum. CZ'de yeni yeni bir şeyler yapmaya başladım. Bu yüzden bu olayla karşılaşırsam ne olduğunu bilmek istiyorum Yani eğer kural dışıysa nedir bu olay en azından bize uygulandığında bilelim. Nasıl yapıldığını değil ama ne olduğunu anlatın.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus LvL: 60==>61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ben 1 warrior um :D Assasian önümde light feet basmış koşuyor :D Bende Acid Potion yada Rock ile Assasian a yetişiyorum. Olay bu :D DipNot: Bu yazdıklarım sadece örnektir.. Tamamen sallamasyondur.. Böle bişey yaşamamışımdır... :D Sevgilerimle :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beginner Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 olay adam senden 10 metre gerideyken çatır çatır sana vurması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Yok 10 mt olayı tamamen lag.. Direct dibine giriosun bu şekilde.. Damage yiyen kişide Yanında görüyor seni.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ne diiyon bjork sen :) herif glicth'den şikayet edio sen CV hazırlarmış gibi cevap yazıo. Cypherda glitch rulazz. dier serverları bilmiorum.[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. [Bu mesaj Graveyard tarafından 12 Aralık 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Yeni kalktım ondandır :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Taş veya acid pot gibi düşmana atılan şeyleri fail ettirerek daha hızlı koşabiliyorsun. 10 melee'den 9'u da yapıyor bunu...[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 2 dak. war daha öğlene :D sanada günaydın kardeşim :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Yuhaaa 1 dak. kalmış :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Off ya yetişemedim :([signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 9xxx (up up up) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beginner Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 x lerde de yapıyor insanlar,hemde oyunu sağlam oynayanlar bile.isim vermek istemiyorum ama en sonunda hepsinin videosunu çekip koyucam buraya.. said: Bjork, 12 Aralık 2005 11:52 tarihinde demiş ki: Yeni kalktım ondandır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beginner Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bilenler kendine saklıyor demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Bjork, 12 Aralık 2005 11:30 tarihinde demiş ki: www.fraps.com ' dan fraps indir.. çekimini yap.GM LERE YOLLA. Gm de sna premium üyeliğiniz varmıydı desin :D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: emir, 12 Aralık 2005 16:55 tarihinde demiş ki: said: Bjork, 12 Aralık 2005 11:30 tarihinde demiş ki: www.fraps.com ' dan fraps indir.. çekimini yap.GM LERE YOLLA. Gm de sna premium üyeliğiniz varmıydı desin :D:D xD[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 örenmek isteyen warsa özel atsın fLn dermişim boswerin siz bunları kötü şeler bunlar xD[signature][hline]nick:belli bi char yoq lwl:55 altıyla oynamam np:en son char 30k clan:istediime girerim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar