xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 beyler uzun zamandır bu uyarıyı almıyordum day of defeat yükledim az önce fakat oyuna girerken 1 saniyeliğine ekrana mavi ekranda beyaz yazılar giriyor ve orda bir tek fiziksel bellek yetersiz yasızıını yakalayabildim.Ne alaka anlamadım bir kere daha wermişti aynı hatayı quake 4 e girmeden önce ama sonra dan düzelmişti.dayof defeat e giremiyorum her seferinde aynı hata nedeni ve çözümü ne olabilir sizce "Fiziksel bellek dükümüne başlanıyor. Fiziksel bellek dükümü tamamlandı. " şimdiden teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış [Bu mesaj xlaidehlevar tarafından 12 Aralık 2005 07:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 söylemeyi unuttum 512 ddr2 533mhz ram var 1 tane fiziksel bellek de orjinal windows nasıl ayarladıysa öyle duruyor hiç ellemedim[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bilgisayarın ram inin dolmuş olma ihtimali yüksek bi bilgisayarın fişini çek sonra desem? ve oyunu açmadan önce arakdaki programları kapat bakalım[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 şu an okuldayım allahtan dediğin gibi fişi çektim gelirken yanlız programları kapat diyorsunda tüm programlar kapalı ve dandik dod source için ramlerin dolacağını sanmıyorum sonuçta makinede doom 3 quake 4 hl2 sorunsuz çalışıyor az önce aklıma geldi cs source da da aynı hatayı verdiği için silmiştim ben o oyunu acaba bu aptal source motoru yüzünden mi oluyor neyse cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 source motoruna aptal demen gülünç olmuş biraz :)[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya uff yine lütfen alakasız bi yere kaymasın konu aptal çünkü hl2 ile css dod s aynı motoru kullanıyor yanş source e peki neden hl2 çalışıyorda cs ile dod çalışmıyor demekki aptal o kadar abartı grafik de yok yani sistemi kasan anlamıyorum halbuki css den kat ve kat daha iyi grafik ve ses sistemi ile yapılmış oyunlar war onlar gayet güzel çalışırken nie css gibi basit bir oyun çalışmıyor.Bence sorun motorun aptallığı başka bişey olmaz vede lüğtfen sanki oyunu siz yapmışsınız gibi oyunu öven tartışmalar başlatmayın buraya bir soru sordum sorumda gayet açık yardımcı olabilen den yardımlarını rica ettim ve ediyorumda konuyu saptırtmanın bi gereği yok teşekkürler ha bu arada oyunu orjinal steam den indirdim crack li falan değil yani [Bu mesaj xlaidehlevar tarafından 12 Aralık 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 fazla toz toprak varsa kasanin icinde temizle onlari dahada olmadi yeni ram al . bozuluyor bazen meretler durduk yere . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yanlış anladınız galiba bende laptop war o yüzden nasıl açıyım içini :P neyse yeni ram alıcaktı mzaten bi çaresine bakıcaz artık ama hala anlamadım neden dahaçok zorlayan sistemi uygulaamalarda bişey yok da source da hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 az önce fark ettim steam klasörünün içinde dod source ve cs source a ait 1.3 gb lık 2 dosya war acaba tek dosya olarak fiziksel belleği geçtiği için mi o hatayı veriyor bunu normal klasor olarak açamazmıyız yani böyle tek dosya çok saçma aslında[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar