Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fiziksel bellek yetersiz!!!

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

beyler uzun zamandır bu uyarıyı almıyordum
day of defeat yükledim az önce
fakat oyuna girerken 1 saniyeliğine ekrana mavi ekranda beyaz yazılar giriyor ve orda bir tek fiziksel bellek yetersiz yasızıını yakalayabildim.Ne alaka anlamadım bir kere daha wermişti aynı hatayı quake 4 e girmeden önce ama sonra dan düzelmişti.dayof defeat e giremiyorum her seferinde aynı hata nedeni ve çözümü ne olabilir sizce "Fiziksel bellek dükümüne başlanıyor.
Fiziksel bellek dükümü tamamlandı. "
şimdiden teşekkürler[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış

[Bu mesaj xlaidehlevar tarafından 12 Aralık 2005 07:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şu an okuldayım allahtan dediğin gibi fişi çektim gelirken
yanlız programları kapat diyorsunda tüm programlar kapalı ve dandik dod source için ramlerin dolacağını sanmıyorum sonuçta makinede doom 3 quake 4 hl2 sorunsuz çalışıyor
az önce aklıma geldi cs source da da aynı hatayı verdiği için silmiştim ben o oyunu acaba bu aptal source motoru yüzünden mi oluyor neyse
cevaplarınızı bekliyorum
teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

ya uff
yine lütfen alakasız bi yere kaymasın konu
aptal çünkü hl2 ile css dod s aynı motoru kullanıyor yanş source e peki neden hl2 çalışıyorda cs ile dod çalışmıyor
demekki aptal o kadar abartı grafik de yok yani sistemi kasan anlamıyorum halbuki css den kat ve kat daha iyi grafik ve ses sistemi ile yapılmış oyunlar war onlar gayet güzel çalışırken nie css gibi basit bir oyun çalışmıyor.Bence sorun motorun aptallığı başka bişey olmaz
vede lüğtfen sanki oyunu siz yapmışsınız gibi oyunu öven tartışmalar başlatmayın
buraya bir soru sordum
sorumda gayet açık yardımcı olabilen den yardımlarını rica ettim ve ediyorumda
konuyu saptırtmanın bi gereği yok
teşekkürler ha bu arada oyunu orjinal steam den indirdim crack li falan değil yani

[Bu mesaj xlaidehlevar tarafından 12 Aralık 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

az önce fark ettim
steam klasörünün içinde dod source ve cs source a ait 1.3 gb lık 2 dosya war acaba tek dosya olarak fiziksel belleği geçtiği için mi o hatayı veriyor
bunu normal klasor olarak açamazmıyız yani böyle tek dosya çok saçma aslında[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...