RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Bu 3 oldu Dogukan adlı chardan beni 3 kere hacklediler 1.si adam bana clan attı kabul ettim dicconnet oldum turkey™ diye bi clandı 2.si şifremi degiştirdim charı düzdüm öbür gün yine boşalmış ve bu seferde mailimi kırmışlar yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 o account ile oynamayı bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 lvl 61 olmuştum beni hackleyen DOGUKAN diye bi mage ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 şifreni değiştir bi daha bence... ss al şikayet et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kayserili bunlar sahinyılmaz diye bi arkadaşımıda onun arkadaşı hacklemişti asilserseri diye biri tek kişi degil adamlar grup halinde hack yapıyor dikkatli olun tradeyle felan bişede almayın bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeONN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 :tebrikz: döfme bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l3aLRoG Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Siteden MaiL adresin ve kişisel bilgilerin dahiL değiştire bildiğin herşeyi değiştir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 zaten gmler burda ne zaman biri gm arasa gelıo patiye thread açıo offical forumlar yerine adamlar daha offical forumlara bakmıo lol[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Gm yi bulursan banada yolla bi çift lafım var :D[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatboys Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sen ne diyon ya rapsody DoGuKaNı bulsan ne yapacan gel kayseri haberdonanimda açik adresimiz çıkmıştı resmilerle al ordan burdan kafa tutmana gerek yokonun senle işi yok en büyük ideali jade :D sen bizim cafeyede gelmiştin..hatta..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pekel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Jade_Real........????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Fatboys, 12 Aralık 2005 13:48 tarihinde demiş ki: Sen ne diyon ya rapsody DoGuKaNı bulsan ne yapacan gel kayseri haberdonanimda açik adresimiz çıkmıştı resmilerle al ordan burdan kafa tutmana gerek yokonun senle işi yok en büyük ideali jade :D sen bizim cafeyede gelmiştin..hatta..! mail adresinide degiştir.. cafeden girmişsen mailde gitmişdir =)[signature][hline]KaDıNLaR 4 HaYVaNa BaYıLıRLaR; YaTaKTa 1 KaPLaN,KaPıDa 1 JaGuaR,üSTLeRiNDe 1 BiZoN Ve BuNLaRıN TüMüNü oNLaRa SaĞLaYaCaK 1 EŞŞEK=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Fatboys, 12 Aralık 2005 13:48 tarihinde demiş ki: Sen ne diyon ya rapsody DoGuKaNı bulsan ne yapacan gel kayseri haberdonanimda açik adresimiz çıkmıştı resmilerle al ordan burdan kafa tutmana gerek yokonun senle işi yok en büyük ideali jade :D sen bizim cafeyede gelmiştin..hatta..! o biraz zor işte canım :D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 fatboy bana adres lazım resim lazım kim oldugunuz lazım klavyeden hesaplaşılmaz ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sentinel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Oldu.Al adresi git. Ulan ne biçim adamlarsınız ya.Hiç te utanma yok werirse gidecekmisin onu da harbiden merak ediorum ayrıca ben hayatımda "Adresini wer gelecem" lafı kdr aptalca we gereksiz birşey duymadım. Bu kdr düştük mü ya...[signature][hline]"Ümit, gerçeği reddetmektir.Bu atın önünde sallanan, boşu boşuna atın ona ulaşmasına neden olan havuş gibidir." Raistlin Majere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RapsoDY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sentinel ben ne diyorum ama bu adamlar benim emegime sürekli zarar veriyor..dertleri neymiş pcden anlatamıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar