fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Ukrayna'ya gitmiş,görmüş arkadaşlar, bana bilgi lazım, nettekiler beni kesmedi, ondan buraya yazayım dedim... Ukrayna'da özellikle Donetsk şehri hakkında bilgiye ihtiyacım var.. Gidenler, oraları görmüş olanlar buraya msg atınız lütfen =) Cidden benim için önemli bi konu :)[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 hmmz... :hmm: kimse yok demek[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Varda Ukrayna ile alakalı üstüne üslük ukraynada donutziki diye bi şehirle alakalı olan yoktur sanırım.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com [SouLForGeD, 15 August 2003 17:01 tarihinde demiş ki: Roket atarlı muz kızartmasımı istiyomuş?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar