deathshower Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 evet 2 si takılı biosda görüyo aygut yöneticisinde hatalı kaldırıyom yeniden tanıtıyom buluyo direk hata olarak tanıyo anlamdım gitti yarıdım edermisiniz.format atmadan halletmem lazım :)[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Kabloları kontrol et istersen, çıkartıp tekrar takarsan belki düzelebilir.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Minke
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yaptım onları enteresan bir durum bilgisi olan warsa yardımını bekliyorum[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. [Bu mesaj deathshower tarafından 12 Aralık 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 eğer paralel ata hd kullanmıyorsan, birisini primary master, digerini de secondary master olarak bagla.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 dediğinide yapıcam şimdi sorun olan görüyodu açtım pc yi görmüyo sorun orda[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yaptım olmadı sadece cd rom taktım yine olmadı:([signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım..
Öne çıkan mesajlar