Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müjde! Managerzone.com aktivasyon ücretini kaldırdı! + [ Managerzone Tutorial ]

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Valla menajer sensin. bazıları ana özelliği kastırıyor bazıları yan skilleri.
hız dayanıklılık top kontrol ve oyun zekası yan skill oluyor burda.
orta yapma , duran toplar ve kafa vuruşu çalıştırmayın oyuncularınıza.
ana skiller top çalma
paslaşma
sut cekme

bir oyuncu bir topu antrenorle birlikte çalışırsa 40-45 günde alıyor. altyapı oyuncularınde ise bu süre 20-22 gün.

antrenor cagırıp onlara para teklif ederek yeni antrenorler kazandırabiliyorsunuz takımınıza.
antreman sahasında hangi özelliği fazlaysa o bolgeye koyuyorsunuz o antrenoru.yanındaki oyuncuların o özelliği daha hızlı gelişiyor...[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

bisi daa soruyum o zmn :)
simdi antrenor aratma olayı awr ya d arattım ordan. 1100 euro ile 2400 euro arası mı ne maas alır bunnar dio ya. benim takımla ilgilenen bi antrenor buldum direk adama 1100 euro teklif yaptım. dogru mu yapmısım daha mı az yapmak lazım daha mı cok yapmak lazıam nedir ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ilgilenen antrenorler kısmına gelince antrenor çıkıyoya karşına. o antrenorun ismine tıkla karşına cıkan sayfada yine o antrenorun ismi yazcak ve bi fiyat yazacak orda.
o fiyattan aşşa teklif edersen gelmez antrenor. çokda fazla abartma 1600 yazıyosa 1750 falan ver. o 1 hafta sonra sana mail atar kabul ya da red diye.
unutma o antrenor sadece sana başvurmuyor başkalarıda antrenor arıyor ve onlarda fiyat veriyor. kim daha cok verirse ona gider o antrenor.
umarım anlamışsındır...
ulan bu bilgileri bana verselerdi ilk başladıgımda ucurmustum takımı tey tey tey...[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

maçları izlemek icin snrm paket filan almak lazım. peki maçları böyle text şeklinde filan izleyemio muyuz su dakka da su oldu filan die?
bi de altyapı actıgımda bi yerden oyuncu buluyo muyuz kendisi mi gelio actım altyapı da kimse yokh :)

[Bu mesaj bravecik tarafından 22 Eylül 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

altyapıya kaç oyuncu seçeceğini klikliyosun değiştir diyosun. mesela 10 işaretledin ok.
altyapı açmak için 22000 euro bi ücret alınıyor bi defaya mahsus.
sonra her hafta alt yapı başına 1600euro alt yapı eğitim gideri kesiliyor takımından.bunlarıda yaziyimde iyice bi tutorial olsun bu :)

senin soruna gelince. altyapıları istediğinde bir dahaki cumartesi günü otomatik olarak takıma katılıyor altyapılar.sen arayıp bulmuyosun kendileri geliyolar ama ctesi bilemedin pazar..
altyapılar gelince antreman sahasında altyapı bölümünde altyapılarınızı antremana koymayı unutmayın :)
saygılar.

edit: pazartesi yazmışım pazar olcaktı.[signature][hline]FİLTHY PLAY!

[Bu mesaj Fistan tarafından 22 Eylül 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Klub Binasından > Takım'a gelin sonra altta hızlı arama var..
oraya aşagıya yazacagım kullanıcı adlarını yazın ve o takımlara maç teklif edin. ben ne zaman teklif etsem kabul ederler.Birkaçınla muhabbetim var..
Ama mesela bugun ayın 22 si.
ayın 23 ü dolu olabilir cogunlukla 1 hafta sonrasına teklif edin yani teklif edebildiğiniz son tarihe teklif edin.

hyde01
donadoni
horumy
sonrak
kerem_keskiner
trasty (paticik)
gilean (paticik)
hamza_23
sir_lancelot (paticik)
jhun
yjk
saldiray
sleepyt
tarasbey
gokhant
fsezer

Ayrıca neden birlik olmuyoruz? herkes paticikten üye olanlar birbirleriyle hazırlık maçı yapsa?
hem daha hızlı olur hemde kolay olur.
Değişik takımlarla hazırlık maçı yapmanında bir avantajı yok zaten. Ben mesela aylardır istanbuldan bi cocukla yapıyorum hazırlık maçlarımı.Saran şirketinde çalışıyormuş tanıstık ben dedim sürekli seninle hazırlık maçı yapalım mı? kolay olur ayarlaması dedim ayarladık...[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bravecik, 22 Eylül 2005 17:02 tarihinde demiş ki:
bana et bana takım adı Finterbahce
user: baran

[Bu mesaj bravecik tarafından 22 Eylül 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Seni deplasmanda 5-2 yenip kendi sahamda 1-1 kaldım :) uzuldum açıkçası lol[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nwalka, 23 Eylül 2005 09:34 tarihinde demiş ki:
Hazırlık maçlarına açığım :)
Kullanıcı adı: Nwalka

[Bu mesaj Nwalka tarafından 23 Eylül 2005 09:34 tarihinde değiştirilmiştir]

nereye açıksın :) bugun sabah benle yaptın akşam benle yapcaksın haftaya 2 günün benle gelmiş açığım diosun :)

Sen benimsin olm lol[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

püü bu haberi okumam kötü oldu
1haftadır aynı bunun gibi bir oyun üstünde çalışıyorum (proje uzun zamandır var ama anca kıçımı kaldırabildim), benim çalıştığım oyunda eğlence faktörü daha ön planda(tabi gerçekçilik de baya yüksek). okulum başlayınca sadece haftasonları üzerinde çalışabileceğim için anca 2-3ay sonra bi beta test yapabilirim
yani diyeceğim sağlam rakip geliyo bu oyuna ve beta tester olmak isteyenlerinde istekleri değerlendirilir ;)[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...