fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bu cd-romlar beni deli ediyor, bugün bil. format attım, warcraft'ı koydum [ orginal] yükledim, en son patchide kurdum girdim battle.net te oynadım biraz, sonra çıktım oyundan, 20 dk fln sora gene gireyim dedim, basıyorum warcrafta logo çıkıyor, sora cd yok diyo, la cd içerde hiç çıkmıyoki nasıl görmüyosun????? Başına böle bişi gelen varmı acaba? çözüm aranıyor =)[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ayrıca işin garibi, silip yükleyince warcraftı yükledikten sora oyuna girebiliyosun, biraz oynadıktan sora çıkıp bi daha giremiyosun =( :hrr: :hrr:[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Cd-rom ayarlarında dandik dundük bişi olmasın bağlantı kes vs öyle bişey yoksa at o cd-romu çöpe[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 dier cd lerde yapmıyo =) warcrafta has bişi herhalde[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 İyi çöpe atma uyuz olduğun bi arkadaşına ver muahahha[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 lol :D[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 SİSTEM FORMAT AT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 CD-Rom kopya cd'lere heralde o kadar çok benimsedi ki, orjinali görünce dumura uğradı. Benim eski bilg. de olurdu. Kapatıp açardım bilgisayarı, sonra CD-Rom'u bi unmount ederdim çözülürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 sorunu çözdüm, virus müş =) [ W32/parite.b] Bu salak şey her yere saçılmış, çoğu programı yeniden yüklemek zorunda kaldım, sizde dikkat edin walla...[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar