Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 başıam gele nbu olaylar akıllara zara bişey inventıry dolu oldğu için bi kaç itemi çöpoe attım en son item tıkladım üstünde +7 enion bow avrdı itemi çöpe attım bi baktım lagdan enionu atmış yıkılmış durumdayım :([signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 diyicek bişiy yok geçmiş olsun :([signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 server ne?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bide bu kullanıcı hatasımı yoksa oyunun hatasımı[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ares[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amelecorsan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kendi hatan[signature][hline]Nick : AltairIV Level : 60+ Class : Shadow Vain Irk : Karus Server : Dies Durum : Invalid Password dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 :S doktor yaktın bizi[signature][hline]-Haaaapşuuuuu! Sorry i'm alergic to bullshit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 aayhan sorma olayın üstüne klavyeyi kırdım[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki: sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 dikkatli sileceksin. zamanında ben de çok item sildim yannışlıkla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben item silerken yanlışlık yapmadım ama itemi sildikten sonra inventory e kutudaki item in düşmediği çok oldu geçmiş olsun :([signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 valla geçmiş olsun :D bende sundries'e viper +1 yerin lupus +6 satmıştım =/[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:150k+ Clan: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 CAn senin dana olduğunu zaten biliyoz açıklama yapmana gerek yok :P said: Polithe1st, 12 Aralık 2005 08:58 tarihinde demiş ki: valla geçmiş olsun :D bende sundries'e viper +1 yerin lupus +6 satmıştım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 zamanında upgrade yaparken +3 den +4 e bus bascam niyetine elixir koyucakdım ama farketmeden yeni yan aldıgım shard yan charla almışdım elixiri sag tıklayacagıma onu tıklamışım +7 shard a bus basmıştım tabi ben elixir +3 den +4 e diye hesablıom inn e kadar gittim baktım elixir duruo shard yok :D +7 shard yalan olduydu aklıma geldi sölim dedim.. Bu arada geçmiş olsun[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sağlık olsun diyip geçiceksin. Her ne kadar lag olsada hata sende biraz.[signature][hline]Name: Genuine Nps: 68xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. [Bu mesaj Afrodisiac tarafından 12 Aralık 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar