gs_burak1905 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaşlar cep telefonum kayıt dışı olduğunu öğrenebileceğim bir web sitesi biliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yeri mobil cihazlar bunun...[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 imei.tk.gov.tr/ burdan bakabilirsin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gs_burak1905 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 saol lolipop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Güncellenmiyor orası.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stoneheart Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 orası güncellenmiyor ama gsm operatörleri bunun güncel bir kopyasını tutuyorlar sanırım, müşteri hizmetlerini arayınca detaylı bilgi veriyorlar. zaten 50 kontör hediye kontörlerden falan keserek hemen kaydediyor telefonu turkcell, çok başarılı bir proje düşünmüşler ilk kez :P[signature][hline]What i do you? WHY do you block me? ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend. I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istanbul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 telefonun ekranına yıldız,kare 06 kare'ye basarsan sana cihaz kodunu vericektir ordan git bi turkcell exrtaya yada avea'ya ordan bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar