Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Almayı düşündüğüm bileşenler şunlar: Amd athlon xp 64 2.8 veya 3 ghz 512 ddr-ram anakart:70-80 usd arası(tavsiye istiyorum) ekran kartı:tam karar veremedim(120-150 usd arası bişey,tavsiye bekliyorum,son çıkan oyunları orta kalitede çalıştırsın yeter bunlara ek olarak bide güç kaynağı almam lazım,hepsi tahminen ne kadara gelir. Bi de türkiyede ki en ucuz parça satan sitelerin adresi lazım Bide benim antika bilgisayarda 512 sdr ram + athlon xp 1ghz işlemci+anakart bi de g-force 2 mx ekran kartı var bunnarı bilgisayarcıya götürsem ne kadar eder [signature][hline]from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 09 Aralık 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 120-150 usd arası ekran kartı bir işe yaramaz. tabi sistemi ne için kullancağına bağlı.oyun oynucaksan yetmez.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 İşlemciler de göz boyama yapabiliyor bazı şirketler, sen de aldanmışsın sanırım. 2.8 veya 3.0 Ghz demişsin, onların gerçek hızları onlar değil modelleri sadece. Yani Amd Athlon 64 Bit 2800+ veya 3000+ modelleri, 1.8 ve 2.0 Ghz arası... (Overclock ile hız yükseltmesi yapılabiliyor.) Anakart; MSI K8N Neo4 NForce3 Ultra uygun 92 dolar bir fiyatı var.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 İyi de AMD'nin 3GHZ dediği işlemci, gerçekten de aynı isimdeki diğer marka işlemcilerle aynı performansta olduğu için o adı alıyor. Yani Intel ile AMD'nin isimlendirmeleri farklı. Yoksa bir kandırmaca falan değil bu.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Tabii ki zaten ben "kandırmaca" demedim "göz boyama" dedim farklı anlam taşıyor kelimeler. Amd' nin 3000+ işlemcisi 3.0 Ghz değil demek istedim, hızı 2.0 Ghz. Ama Pentium işlemcilerine dengi 3.0 Ghz' e yakın.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 overclock la amd 2.8 işlemci cok iyi sonuçlar verebiliyor. Tabi bunun içinde güç kaynağın ve fanların sağlam olması lazım.. Sistemin genel olarak güzel ekran kartı olarak geforce6600 alabilirsin.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 şöle ucuza parça satan bilgisayarcı arıyorum,sizin bildikleriniz hangisi netten fiyatlarına bakabileceğim[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Hehehe. Asıl göz boyamayı Intel yapıyor. AMD'nin mesela 2800 modeli intel'in 2.8 ghz si ile aşağı yukarı aynı performans verdiği için öyle deniyor. Yani amd gerçekte 1833 mhz ile intel'in 2800 mhz sine eşit performans verior. AMD bak ben mimarimle daha düşük ghz ile intel'e yakın performans veriyorum diyor. Ama 1.8ghz diye lanse etse olmaz çünkü intelin 1.8ghz ile arasında 3 kat felan fark var :D O yüzden 3000 2800, 2400 gibi kodlar kullanıolar.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Dark_Soul, 11 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: şöle ucuza parça satan bilgisayarcı arıyorum,sizin bildikleriniz hangisi netten fiyatlarına bakabileceğim www.gigatek.com.tr Ekran kartımla ramlerimi burdan aldım gayet hesablı satıyorlar.Max 2gün içinde ürün elinde oluyor[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 en az 1gb ram in olsun bence ve anakart a 200$+ ve ekran kartına 230$+ ayırmazsan pisman olursun ilerde.Cunku sistemin cok cabuk "eski" konumuna duser...[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ekran kartı olarak abit/asus/msi başka marka kesinlikle önermem fiyat/performans açısından ati radeon 9600xt olabilir. biraz eski bi kart ama o/c ile iyi performans alırsın. ayrıca anakrt ta paraya kıy oyun oynuyorsan nforce yongasetini düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Catscratch, 11 Aralık 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Hehehe. Asıl göz boyamayı Intel yapıyor. AMD'nin mesela 2800 modeli intel'in 2.8 ghz si ile aşağı yukarı aynı performans verdiği için öyle deniyor. Yani amd gerçekte 1833 mhz ile intel'in 2800 mhz sine eşit performans verior. AMD bak ben mimarimle daha düşük ghz ile intel'e yakın performans veriyorum diyor. Ama 1.8ghz diye lanse etse olmaz çünkü intelin 1.8ghz ile arasında 3 kat felan fark var :D O yüzden 3000 2800, 2400 gibi kodlar kullanıolar. +1 Intel fanatikleri yüzünden "AMD kandırmacası" gibi gösteriliyor aslında bu olay senelerdir.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Janitschar, 10 Aralık 2005 12:52 tarihinde demiş ki: Amd' nin 3000+ işlemcisi 3.0 Ghz değil demek istedim, hızı 2.0 Ghz. Ama Pentium işlemcilerine dengi 3.0 Ghz' e yakın. intel 3.0ghz e yakın değil. ondan üstün :)[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ya o intel AMD kapışması değil de... adam demiş işte; "en ucuz parçaları nereden bulabilirim" diye falan.. Anlıyorum elemanın bilgisayar süper olsun falan istiyorsunuz. Kral gençlersiniz falan da.. ADamın verdiği fiyat aralığında bir şeyler yazın da adamın işine yarasın.. anakart:70-80 usd arası(tavsiye istiyorum) ekran kartı:tam karar veremedim(120-150 usd arası bişey) demiş ve de eklemiş; Bide benim antika bilgisayarda 512 sdr ram + athlon xp 1ghz işlemci+anakart bi de g-force 2 mx ekran kartı var bunnarı bilgisayarcıya götürsem ne kadar eder.. Söylenilen bütçeye uygun bir şeyler toplayı verelim, rahat etsin çocuğun içi. E mi kuzularım? =) lan ben bilsem ben yazıcam da bilmem hiç..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 valla arkadaşlar ben sizden tavsiye istedim siz yine tartışmaya girmişsiniz,beni 1,5-2 sene idare etcek bilgisayar toplamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Anakart: MSI K8N Neo4 NForce 4 Ultra: 110$ İşlemci: Amd Athlon 64 Venice 3000+ (1800Mhz): 150$ Ram: Kingston 1 GB DDR (512MB x 2 Dual): 110$ HDD: Seagate 120 GB Sata HDD: 95$ Ekran kartı için bi öneri yapamam pek anlamıyorum onlardan. Eğer paran varsa ramleri 2 GB alabilirsin 190$ gibi bi fiyatı var. Monitör zaten sana kalmış birşey, artık bakarsın onlara. Not: Fiyatları yaklaşık olarak verdim.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Minke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar