Ginger Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Yaw teleport yapamiyorum uzun zamandir cannot be carried diyor ayrica hunter oldum ancak kimden nasil görev alacagim bilmiyorum Yardım Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Teleport yapamamanın nedeni questlerden biri, jangana yada donwhanga gitmen gerekiyordur. O görevi iptal edersen düzelir. Hunter görev almaz, thiefleri öldürür, kervanları korur. Böylece hunter exp alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginger Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Tamam da kervan sahibiyle konusulmayacak mi yada yapilmasi gereken birsey yok mu thief kesmekden baska ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 mantık çerçevesi dahilinde bu sorunu kendin yanıtlayabilirsin sanırım. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginger Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Anladigin seyi anladimda Anlatmak istedigim seyi anlamadin neyse salla ozaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yaw bi quest var mal getir götür limanların birine. gotur onu düzelsin[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar