Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde ışıkları kapatınca hopörlerlerden çıkan ses?

Abus

Öne çıkan mesajlar

Işıkları kapatınca televizyon, bilgisayar gibi şeyleri de kapıyorsun ve genellikle uykuya hazırlanıyorsun yani ortam sessizleşiyor. Bu nedenle herzaman çıkan sesi daha fazla duyuyorsun ama onu ışıklara hiç bağlamamıştım. İlginç :) Işıklarla alakası yok yani.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
CaNNi, 11 Aralık 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
Işıkları kapatınca televizyon, bilgisayar gibi şeyleri de kapıyorsun ve genellikle uykuya hazırlanıyorsun yani ortam sessizleşiyor. Bu nedenle herzaman çıkan sesi daha fazla duyuyorsun ama onu ışıklara hiç bağlamamıştım. İlginç :) Işıklarla alakası yok yani.

yok bu öle bir şey değil normal daytime da olan şeyler bunlar[signature][hline]Love is Divine
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şey eski model elektrik beslemesi iyi olmayan televizyonlarda falan da yaşanıyor. teknik olarak açıklamasını tam olarak bilmiyorum ama mesela bilgisayarın gidip gelmiyor, power supply ile alakalı, mesela elektrik voltaj düştüğünde bazı bilgisayarlar kendini resetler bazıları resetlemez, ama ampül kesinlikle azalır artar. onun gibi birşey olsa gerek :)[signature][hline]What i do you? WHY do you block me?
ANSWER ME! I follow you 'cos your my best friend.
I AM NOT GIVE YOUR INFORMATIONS! But, you are stoneheart.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abus, 11 Aralık 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar evde ışıkları kapatınca başka odaların filan benim 5.1 öksürüyor :D

bu nedendir? Bu bir zarar verir mi sisteme yada UPS alsak geçermi bu?

normaldir. bende 2+1 var aynı şey oluyo. sorun çıkmaz. hoparlörler elektrik sinyallerini sese dönüştürdükleri için ışıklar kapanınca olan elektrik değişimini de algılıyolar bu yüzden o sesler.[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...