Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bugun bilgisayarim RPC (Remote Procedure Call) hatasi verip 1 dakika icinde restart aticagini söyleyerek kendini kapatti birkac kez tekrarlaması ve bazı oyuncularında basına geldiginden nette arama yaptim aynı zamanda AO Offical forumundada bu sorunı yasiyan insanlarin oldugunu gördüm bu sorunu halletmeniz icin yapmaniz gereken sadece Burdaki Windowsun Security updateini cekmek olacak calistirdikdan sonra tekrar ayni sorunla karsılasırsanız size önerim Baslatdan Calistira gelin services.msc yazip enter a basin Remote Procedure Call (RPC) secenegine gelip özellikleri secin Kurtarma / Recovery secenegine gelerek Bilgisayari yeniden baslat seceneklerini Hic birsey yapma secenegiyle degistirin ve sorununuz hallolucak Virusle iligli bilgi icin Buraya tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 aynisi banada oldu, mcafee stinger ile temizledim. oldukca gicik bir olay msblast wormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ALLAH RAZI OLSUN sınavdan geldım delı olmustum tesekkur edıorum elınızden opuorum cok sevındım kardesımde de aynı sorun var sakın ona solemeyın ugrassın pezvenk[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FadetoblacK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Ben windows updatelerini yükledim halloldu.Windows işletim sistemleri dünyanın 7 harikasından biri aslında biliyormuydunuz? Adam windows'un tanıtımını basın önünde yaparken windows mavi ekran çıkarınca anlamam gerekirdi bunu..[hline]"Victory belongs to those that believe in it the longest and the most." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar