Daniel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Arkadaslar benim ilerde ilk türk motogp yarıscısı olmak gibi bir hayalim var bunun için nerde nasıl ne tarz eğitim almam lazım şartlar nedir ne yapmam lazım bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 İşin zormuş ya..Bi kere şunu bil ki Türkiye'de öle eğitim vercek bi yer yok.Öyleki Türkiye'deki motorsporlarında F-2 Sürücüsü tek bi kişi var.O da sosyetik mi ne öle bişi.Motorsporlarında daha çok off-road tercih ediliyo.Japonya'da yada başka bi yerde motor üreticilerinin test sürücüsü falan olman lazım.Yani genelde çoğu yarışçı Grand Prixlere ve takımlara öyle girdi.[signature][hline]All da killin' Twice da Humor Half da İntelligence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu isin egitimi yok. olay tamamen paraya bakiyo. zaten dunya capinda motorsporlariyla ugrasan insanlara bakarsan tamaminin zaten oncede para bakimindan cosmus insanlar oldugunu gorursun. tuzla'ya gidip tahincioglu'yla konus. belki bi yol gosterir...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 eğer soyadın tahincioğlu değilse Türkiyede motorsporlarında bi yerin olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar