mutos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 karakalem cizimlerim icin kullanmak istiyorum.program hakkında cok sey bilmedigimden danısayım dedim.render icin ne tur ince noktalara dikkat etmem gerekir?brush model gibisinden,veya painter ile ilgili dokuman iceren ingilizce,turkce farketmez site biliyorsanız yazarmısınız tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 anlaşılması cok kısa zaman alan bi program cekip biraz karıştırırsan hemen kapabilirsin...brush controls>general.. brush bölümüne dalarsın temel özellikler var zaten. baktıktan sonra aklına takılan şeyler varsa yazarsın daha rahat yardımcı olur bilenler.[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 benım aklıma hep şey takılıyo... nerden bulucam! bıktım illustrator'dan[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 p2p[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar