Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 gecen aksam bi arkadasla muhabbet ediyodumki biyerlerde duyduguna gore light tanklara poison surme eklenicekmis bunu duyan isiten oldumu?[hline]Gladric lvl 50 Mercenary rr5 - Kay Server Yettimgare lvl 50 Thane rr3 - Merlin Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 traş bence.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 ben de öle bi$iy duymadim valla... bana da tra$ gibin geliyüürrrr..[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 sürelim valla light tank hangileri oluyo?[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Reaver light tank mı? Değil bence ama..[hline]8-) Launvatar da Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Zegna sen bana hiç yardım etmiyorsun oyunda bi halimi bile sormadın.[hline]8-) Launvatar da Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar