Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yasadıgın sehrin taraftarı olmak..

tsubasa

Öne çıkan mesajlar

Ev Beşiktaş'taydı ve doğduğumdan beri BJK'lıyım fakat 2 yıl önce Zonguldak'a geldim içimde hiç Zonguldakspor ateşi! hissetmedim fakat son maçlarda Türk Telekom'un[:hrr: ulan her yerde başa belasın] aradaki farkı açmasıyla 2ligB'de grubunda 2. olan ve 2A'ya çıkamayınca çok üzüldüm.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Sosyal ağlarda paylaş

valla istanbul doğumluyum galatasaraylıyım görülebileceği üzere
ha eğer istanbulda doğmamış olsam kendi şehrimin takımını tutarmıydım gene bilmiyorum. ama tutardım heralde.
burda da arada oturduğum semte uzak mesafede olmayan maltepesporun maçlarına giderim seyrek de olsa. olabildiğince de gazetelerden veya başka yerlerden takip ederim durumunu
[Bu mesaj Kenderlemenin iki lafı bi araya getirememesinden dolayı edit manyağı edilmiştir]

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 15 August 2003 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

azmo sadece bu sene değil ki adam yıllardır öle

bu arada herkes birbirinin söylediğini tekrar etmiş ama benim dediğime cevap veren olmamış

özellikle kompleksli dien kişi söler mi bana yıllardır beşiktaşın ne başarısını görmüşüm de kompleksli olmuşum

yenilgiye tahamülü olmadığını söyleyen kişi söyler mi yıllardır beşiktaş kaç kere yenilmiş rakipleriyle bir oranlasın

bir de bu kadar konuşan arkadaşlar. kendi şehrimiin takımını el üstünde tutarım heyo diyenlerin kaçı kendi kulübünden komnbine almış ya da kongre üyesi??
Sosyal ağlarda paylaş

azmodai haklı cocukken bile ne yaptıgımı bılmezken gs yi tutuyordum ama belli bir sure sonra ben bu takımı nıye tutuyorum oldum ve dondum :]

ayrıca g.birliginin taraftarları gercekden cok saygın ve degerli en azından bızım gozumuzde yoksa hangı baskan taraftarı ıle beraber kale arkasında mac ızleyebılır pls :P[hline]longlive... longlove...
"face your fears"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...